lisette-k-noordkaap

Rondreis Scandinavië: unieke avonturen in Noorwegen, Finland en Zweden

Lisette Kloosterman, specialist Noord-Europa: "Bent u op zoek naar een unieke bestemming? Waar u nog één kunt zijn met de natuur en niet struikelt over andere reizigers? Wij kunnen u een rondreis Scandinavië van harte aanbevelen. Om preciezer te zijn, een vakantie in het uiterste noorden van ons continent. Met Voigt Travel vliegt u deze zomer rechtstreeks naar de poolcirkel in Lapland of vaart u over de Oostzee naar het prachtige Pure Noorden. Aan de bovenkant van onze aardbol vindt u een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Tijdens een rondreis Noorwegen, Finland, Zweden en Lapland ervaart u de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon.

Wie heeft er nog nooit gedroomd over een Noorwegen rondreis? Het uiterste noorden van Noorwegen is een ruige, nog onontdekte bestemming. De Noorse fjorden, Lofoten en de Vesterålen spreken echter tot ieders verbeelding. Of wat te denken van de Noordkaap? Juist daar te staan, op het uiterste randje van het Europese continent, is het ultieme reisdoel voor veel Scandinavië avonturiers. Maar de weg ernaartoe is net zo onvergetelijk! Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en met Voigt Travel dichterbij dan u denkt. Op zoek naar typische Scandinavische steden? Combineer uw zomervakantie dan met een bezoek aan Helsinki, de hoofdstad van Finland, of Tromsø.
 

Het is een gebied van uitersten en dat moet je proeven, ruiken, voelen, ontdekken en ervaren. Reizen naar het Pure Noorden is een totaalervaring. Of u nu kiest voor de fly & drive rondreizen, een campervakantie of autorondreis Noorwegen, Zweden, Finland en Lapland. U kunt gedurende de hele rondreis rekenen op adembenemende vergezichten, magnifieke fjorden, steile rotsplateaus, prachtige wolkenluchten en altijd weer een andere lichtval. Ook 's nachts, want de Middernachtzon reist met u mee!"

Aanbevolen Scandinavië reizen

 • Beste garantie
  8 dagen, v.a. € 1.295 p.p.

  Noorderlicht Avontuur Ruka

  noorderlicht-avontuur-ruka-thumb
 • Bucketlist reis
  20 dagen, eigen auto, v.a. € 1.895 p.p.

  Noordkaap, Lofoten en Lapland

  noordkaap-lofoten-lapland-eigen-auto-thumb

Zomervakantie in Scandinavië

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons Noord Europa

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks naar Zweeds en Fins Lapland
vliegen-transavia-scandinavie
Auto gratis mee Uw personenauto gaat gratis mee aan boord
finnlines-auto-aan-boord
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal Volkswagen Polo
huurauto-volkswagen-polo
Privé hut Comfortabele hut met douche/wc tijdens de overtocht
finnlines-buitenhut
Stop-over hotel Het stop-over hotel in Lübeck is inbegrepen
lubeck-stopover-hotel
Inclusief camperhuur Volledig uitgerust en onbeperkt aantal km's
camperhuur-scandinavie