Lapland zomervakantie

Lapland in de zomer

Alleen op de wereld in zomers Lapland

lapland zomervakantie

Op vakantie naar Lapland in de zomer

Waar de meeste mensen naar Lapland in de winter gaan, daar gaan de vrijheidzoekers en pioniers naar Lapland in de (na)zomer. In dit seizoen geniet je van eindeloos lang licht, oorverdovende stilte in de wildernis en de heerlijkste outdoorbelevenissen.
 

Lapland bestaat uit Fins, Zweeds en Noors Lapland. In Fins Lapland tref je heuvels en sfeervolle boomstambungalows aan. In Zweeds Lapland gaat de natuur de hoogte in en kom je de hoogste bergen van Scandinavië tegen. En in het Noorse gedeelte strekken hoogtevlaktes zich uit tot diep uitgesneden fjorden waar het water intensblauw oogt.

Met Voigt Travel kun je zowel één van de regio's als het hele Lapland ervaren. Vlieg met onze directe vlucht vanaf Rotterdam The Hague Airport naar Rovaniemi in Fins Lapland en start daar je rondreis door het Hoge Noorden. Liever met de auto? Maak gebruik van de ferryovertocht naar Noorwegen of Finland.
 

Meer informatie over onze zomerreizen naar Lapland

  • Bekijk de reizen naar Lapland in de zomer Lapland zomer rondreizen
  • Doen in zomers Lapland Doen in zomers Lapland
  • Alles over het weer Beste reistijd Scandinavië

Met Voigt Travel naar Lapland in de zomer

Met Voigt Travel logeer je in kleinschalige lodges, hotels en bungalows, kom je op plekken waar je zelf niet snel komt en maak je kennis met het echte zomerse leven in Lapland. Hier wandel je over de mooiste hikeroutes, kom je overal waar je kijkt rendieren tegen en laat je de adrenaline door je lichaam stromen op één van de wilde rivieren. Hoe noorderlijker je Lapland ontdekt, hoe uitgestrekter, wilder en unieker het landschap wordt. De zomer maakt van Lapland een kleurrijke wereld vol metershoge naaldbomen, struiken vol bessen en idyllische bergen, rotsen en heuvels.

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel