Reizen naar het noorderlicht in Tromsø
Alles over Noorwegen

Reizen naar het noorderlicht in Tromsø

De stad Tromsø heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld als dé noorderlicht hoofdstad van Europa. Geografisch ligt deze stad ontzettend gunstig: namelijk middenin het noorderlicht ovaal. Dit houdt in dat de kans op het zien van het noorderlicht in Tromsø erg groot is.

Tromsø is voor noordelijke begrippen een grote stad. Ideaal dus om een stedentrip Tromsø te combineren met het zien van het noorderlicht. Wil je het noorderlicht echt goed kunnen waarnemen, dan dien je op een donkere plek te zijn. In Tromsø zorgt de straatverlichting ervoor dat je beter (net) buiten de stad kunt zijn. Daarom worden er vanuit de stad diverse noorderlicht excursies aangeboden. Binnen enkele minuten ben je al in de 'middle of nowhere' en zijn de randvoorwaarden perfect voor het zien van het noorderlicht.

Naast Tromsø zijn er in Noord-Noorwegen meer locaties die geografisch gunstig gelegen zijn. Om je een optimale beleving te geven heeft Voigt Travel reizen samengesteld waar je de stad Tromsø met andere unieke locaties in het Pure Noorden combineert. Je kunt hierdoor het noorderlicht op verschillende plekken waarnemen. Combineer bijvoorbeeld het bruisende Tromsø met de ongerepte natuur van Gargia, perfect voor de reiziger die op zoek is naar rust, natuur, sneeuw en natuurlijk het zien van het noorderlicht.

Noorderlicht Tromsø reis boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met reizen in de winter naar Tromsø. Bekijk onze prachtige reizen waarbij Tromsø is inbegrepen door gebruik te maken van de Zoek & Boek (verfijn je zoekopdracht).

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel