Aanbiedingen en acties

aanbieding noorwegen

Aanbiedingen naar Noord-Noorwegen

Fotogenieker dan Noord-Noorwegen is bijna niet mogelijk. De majestueuze fjorden, bergen, valleien en ruige kusten laten het hart van iedere reiziger sneller kloppen. En dan laten we de kans op het noorderlicht zelfs buiten beschouwing. Een reis in de winter van Noord-Noorwegen blijft je de rest van je leven bij. Bij Voigt Travel kun je kiezen uit fly & drive rondreizen, actieve vakanties en groepsreizen. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen en acties voor een Noord-Noorwegen vakantie.
 


 

Noorderlicht aanbieding Noorwegen

noorwegen winter aanbieding

Dit is dé reis voor echte noorderlichtjagers want je verblijft de hele week in Tromsø, de hoofdstad van het noorderlicht. De stad ligt midden in de noorderlichtzone, wat betekent dat je op excursie met ervaren noorderlichtjagers mag rekenen op een kans van 9 op 10! Je verblijft midden in deze bruisende stad, omringd door het diepblauwe water en de besneeuwde bergen van de fjorden rondom Tromsø. De hele week kun je in alle vrijheid genieten van de adembenemende omgeving want er is een uitgebreid aanbod van activiteiten en excursies. Er is al één noorderlichtexcursie voor je geregeld en alleen als je boekt voor 8 januari, krijg je er van ons er nog eens extra een GRATIS huskysafari bij zodat er ook overdag al wat spannends op het programma staat. Waar wacht je nog op?!
 

Aanbieding

Boek vóór 8 januari 2019 de 8-daagse vliegreis Noorderlicht in Tromsø en wij boeken er een spectaculaire huskysafari t.w.v. € 190,75 bij, HELEMAAL GRATIS!
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de 8-daagse Noord-Noorwegen Avontuur reis: Noorderlicht in Tromsø
  • Reserveren o.v.v. AUR19
  • Geldig bij vertrek in: januari, februari en maart 2019
  • Boeken vóór 8 januari 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met een shortbreak of één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: AUR19
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!