Aanbiedingen en acties

aanbieding noorwegen

Aanbiedingen naar Noord-Noorwegen

Fotogenieker dan Noord-Noorwegen is bijna niet mogelijk. De majestueuze fjorden, bergen, valleien en ruige kusten laten het hart van iedere reiziger sneller kloppen. En dan laten we de kans op het noorderlicht zelfs buiten beschouwing. Een reis in de winter van Noord-Noorwegen blijft je de rest van je leven bij. Bij Voigt Travel kun je kiezen uit fly & drive rondreizen, actieve vakanties en groepsreizen. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen en acties voor een Noord-Noorwegen vakantie.
 


 

GRATIS Fjord & Wildlife cruise in Noord-Noorwegen

noorwegen aanbieding winter

Deze winter nog het noorderlicht zien? Vlieg met Voigt Travel naar Tromsø, in het uiterste noorden van Noorwegen: de beste plek ter wereld om dit bijzondere fenomeen te zien. Combineer de stad Tromsø met een verblijf tussen de fjorden en eilanden of in het besneeuwde binnenland van Noorwegen. Overdag verken je de stad of maak je een sneeuwcooter- of huskysafari in het besneeuwde binnenland. 's Avonds ga je met professionele noorderlichtjagers op zoek naar het noorderlicht. Als je nú boekt, regelen wij er GRATIS een Fjord & Wildlife cruise bij van ca. 3-4 uur. Een energiezuinig schip met prachtige panoramaramen vaart je naar de ver uit de kust gelegen eilanden van Musvær en via een speciale drone kijk je ook onderwater mee. Wie weet spot je bultruggen of orka's! Op = op dus wacht niet te lang met boeken!
 

Aanbieding

Boek vóór 19 november 2019 een avontuurlijke winterreis naar Tromsø, dan krijg je er GRATIS een Fjord & Wildlife cruise bij t.w.v. € 104 p.p.
 

Voorwaarden

 • Bij boeking van een van de volgende winterreizen:
  - Winteravontuur Tromsø en Senja (8 dagen)
  - Noorderlicht in Tromsø (4 dagen)
  - Noorderlicht in Tromsø (8 dagen)
  - Tromsø, Lofoten en Hurtigruten fly & drive (7 dagen)
 • Reserveren o.v.v. FJO20
 • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
 • De aanbieding geldt voor boekingen gemaakt in de periode 4 oktober tot 19 november 2019
 • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
 • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
 • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reizen de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: FJO20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!