Aanbiedingen en acties

aanbieding noorwegen

Aanbiedingen naar Noord-Noorwegen

Fotogenieker dan Noord-Noorwegen is bijna niet mogelijk. De majestueuze fjorden, bergen, valleien en ruige kusten laten het hart van iedere reiziger sneller kloppen. En dan laten we de kans op het noorderlicht zelfs buiten beschouwing. Een reis in de winter van Noord-Noorwegen blijft je de rest van je leven bij. Bij Voigt Travel kun je kiezen uit fly & drive rondreizen, actieve vakanties en groepsreizen. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen en acties voor een Noord-Noorwegen vakantie.
 

Gratis noorderlichtexcursie tijdens 8-daagse reis naar Tromsø en Senja

noorwegen noorderlicht aanbieding

Boek vóór 12 oktober a.s. de 8-daagse reis Winteravontuur Tromsø en Senja en wij boeken er GRATIS een volledig georganiseerde noorderlichtexcursie voor je bij, t.w.v. € 121 p.p.  

Deze winter nog het noorderlicht zien? Vlieg met Voigt Travel naar Tromsø, in het uiterste noorden van Noorwegen: een van de beste plekken ter wereld om dit bijzondere fenomeen te zien. Combineer de stad Tromsø met een verblijf tussen de fjorden en eilanden of in het besneeuwde binnenland van Noorwegen. Overdag verken je de stad of maak je een sneeuwcooter- of huskysafari in het besneeuwde binnenland. 's Avonds is het tijd om je geluk te beproeven en opzoek te gaan naar het magische noorderlicht. Als je nú boekt, regelen wij er GRATIS een noorderlichtsafari vanuit Tromsø bij van ca. 5-7 uur. Om de kans zo groot mogelijk te maken wordt ongeveer een uur voor vertrek bepaald wat de meest gunstige locatie zal zijn. Op locatie is er altijd een tent en als het weer het toelaat een kampvuurtje om tussendoor op te warmen, maar houd je camera altijd gereed want hopelijk duurt het niet lang voordat je het noorderlicht aan de hemel ziet dansen. Op = op dus wacht niet te lang met boeken!
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de volgende winterreis:Winteravontuur Tromsø en Senja, 8 dagen
  • Reserveren o.v.v. NAN20
  • Geldig bij vertrek op alle vertrekdata in het winterseizoen van 2021
  • Boeken vóór 12 oktober 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NAN20
 


 

Nu kosteloos annuleren voor alle winterreizen van Voigt Travel

De reiswereld komt langzaam maar zeker weer in beweging. Ook op de bestemmingen van Voigt Travel.
Voigt Travel denkt graag met je mee. Daarom kan iedere reiziger die een winterreis naar Lapland, Noord-Noorwegen of IJsland boekt, tot twee maanden voor vertrek gratis annuleren. Lees verder over deze actie.  

Of bekijk snel onze winterreizen naar Noord-Noorwegen, Lapland en IJsland.


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!