Aanbiedingen en acties

aanbieding noorwegen

Aanbiedingen naar Noord-Noorwegen

Fotogenieker dan Noord-Noorwegen is bijna niet mogelijk. De majestueuze fjorden, bergen, valleien en ruige kusten laten het hart van iedere reiziger sneller kloppen. En dan laten we de kans op het noorderlicht zelfs buiten beschouwing. Een reis in de winter van Noord-Noorwegen zal u de rest van uw leven bijblijven. Bij Voigt Travel kunt u kiezen uit fly & drive rondreizen, actieve vakanties en groepsreizen. Hieronder vindt u met enige regelmaat interessante aanbiedingen en acties voor uw Noord-Noorwegen vakantie.
 


 

GRATIS Icedome excursie in Noord-Noorwegen

noorwegen aanbieding

Noorwegen is volgens velen het allermooiste land van de wereld. Echt sprookjesachtig wordt het midden in de winter en dát weet nou niet iedereen! Besneeuwde bergen die oprijzen uit de diepblauwe zee, ontelbare eilanden en okergeel en rood geverfde huizen. December en januari is dé tijd om walvissen te spotten en de kans dat u het noorderlicht gaat zien is groot. Boek nu en vlieg met Voigt Travel rechtstreeks naar Tromso in Noord-Noorwegen. Wij zorgen voor een huurauto zodat u optimaal van de omgeving kunt genieten. U verblijft op locaties waar u bent verzekerd van geweldige vergezichten, volop excursiemogelijkheden en goed eten. Kriebelt het al? Niet twijfelen, gewoon gaan, dan boeken wij er voor u GRATIS een excursie naar de Icedome bij, een bouwwerk van sneeuw en ijs met prachtige ijssculpturen midden in de bergen.
 

Aanbieding

Boek vóór 24 oktober a.s. een reis naar de wonderschone winter van Noord-Noorwegen en wij boeken er GRATIS de excursie naar de Icedome voor u bij, t.w.v. € 82,38 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de reis: Senja en Malangen fly & drive of Winteravontuur Malangen
  • Reserveren o.v.v. ICE18
  • Geldig bij vertrek in: december 2017 of januari 2018
  • Boeken vóór 24 oktober 2017
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: ICE18
 


 

Meer informatie?

Neemt u gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur uw vraag via het contactformulier. Wij informeren u graag!

 

aanbiedingen voigt travel