Aanbiedingen en acties

aanbieding noorwegen

Aanbiedingen naar Noord-Noorwegen

Fotogenieker dan Noord-Noorwegen is bijna niet mogelijk. De majestueuze fjorden, bergen, valleien en ruige kusten laten het hart van iedere reiziger sneller kloppen. En dan laten we de kans op het noorderlicht zelfs buiten beschouwing. Een reis in de winter van Noord-Noorwegen blijft je de rest van je leven bij. Bij Voigt Travel kun je kiezen uit fly & drive rondreizen, actieve vakanties en groepsreizen. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen en acties voor een Noord-Noorwegen vakantie.
 


 

Korting op groepsreis Winterse Highlights Noorwegen

noorwegen aanbieding

De winter in Noorwegen is magisch mooi. Wat is er fotogenieker dan besneeuwde bergtoppen die spiegelen in het diepblauwe water van de fjorden of het dansende noorderlicht aan de hemel? Onder leiding van een Nederlandssprekende reisleider verken je met een klein reisgezelschap het fjordengebied rond Tromsø, de hoofdstad van het noorderlicht. In het ruige sneeuwlandschap bij het drielandenpunt van Zweden, Noorwegen en Finland vergaap je je aan de ijssculpturen in de Ice Dome en ga je sneeuwschoenwandelen en ijsvissen. Je reist helemaal verzorgd, je bent in goed gezelschap en maakt alleen maar bijzondere dingen mee! Boek nu, dan krijg je € 100 p.p. korting op de reissom. Als je nog een 3e of 4e persoon enthousiast weet te maken, loopt de korting op tot € 150 p.p.
 

Aanbieding

Boek vóór 27 november 2018 de groepsreis Winterse Highlights Noorwegen en je ontvangt € 100 korting p.p. op de reissom. Met meer reizigers wordt het alleen maar leuker, dus bij een boeking van 3 of 4 personen loopt de korting op tot € 150 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de groepsreis: Winterse Highlights Noorwegen
  • Reserveren o.v.v. GRP19
  • Geldig bij vertrek op: 19 januari of 23 februari 2019
  • Boeken vóór 27 november 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle volbetalende reizigers op één reserveringsnummer: bij 1 of 2 personen is de korting € 100 p.p. bij 3 of 4 personen is de korting € 150 p.p.
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: GRP19
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!