Lapland, Finnmark en Noordkaap

Altijd al eens met je eigen auto naar de Noordkaap willen gaan? Tijdens deze Scandinavië reis bezoek je in twee weken de Noordkaap met je eigen auto. Onderweg heb je nog genoeg tijd om te genieten van de bossen in Fins Lapland, de toendra’s in Finnmark en de bruisende stad Tromsø in Noorwegen. Je hoeft niet te veel kilometers te rijden door de unieke boot-trein combinatie die je snel halverwege Finland brengt.

De 14-daagse Noordkaap rondreis in het kort
Een reis waar je in twee weken volop kunt genieten van het Pure Noorden. Met de boot reis je vanuit Duitsland naar de hoofdstad van Finland: Helsinki. Hier begint het avontuur en stap je op de nachttrein naar Lapland. Vanaf het treinstation rijd je door naar het noorden met je eigen auto en overnacht je twee nachten in een cabin nabij het nationaal park Urho Kekkonen. Je kunt hier prachtig wandelen en in de middag genieten van je eigen sauna. Daarna reis je dwars door de Finnmark regio naar de Noordkaap, waar de entree uiteraard al voor je is geregeld. Na de Noordkaap reis je zuidwaarts door Noorwegen naar het kleine plaatsje Alta. De nacht erna slaap je op een totaal andere bestemming, midden in de stad Tromsø. Hier kun je met de kabelbaan Fjellheisen omhoog om te genieten van een prachtig uitzicht. De laatste 2 nachten verblijf je in Finland op een prachtige plek in de bossen naast een meer. Vanuit Lapland ga je terug met de trein naar Helsinki, waar je op de boot aan boord gaat naar Duitsland. Na aankomst in Duitsland hebben we nog een overnachting voor je geregeld, voordat je uitgerust en vol mooie herinneringen naar huis gaat.

Verzorging
Je verblijft:

 • 2 nachten aan boord van Finnlines (heenreis) op basis van logies
 • 1 nacht in een couchette in de autoslaaptrein naar Lapland op basis van logies
 • 2 nachten in een cabin in Saariselkä op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel bij de Noordkaap op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel nabij Alta op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een hotel in Tromsø op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten in een hotel in Muonio op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in een couchette in de autoslaaptrein naar Helsinki op basis van logies
 • 1 nacht aan boord van Finnlines (terugreis) op basis van logies
 • 1 nacht in een stopover hotel in Noord-Duitsland op basis van logies & ontbijt


Extra's bij je reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Wegenkaart en reisgids (voucher t.w.v. € 35 per boeking)
 • Gratis je personenauto mee aan boord (max. hoogte 2,04 meter / max. lengte 5,05 meter)

Highlights

 • Storsteinen
 • Finnmark
 • De Noordkaap
 • Nationaal Park Urho Kekkonnen
 • Tankavaara goudzoekersmuseum
 • Noorse fjorden
 • Sami Siida
Deze reis van dag tot dag
Tarieven en vertrekdata
 • Eigen auto
 • 14 dagen
 • Logies en ontbijt
 • Juni - september
 • Incl. ferry overtocht en slaaptrein
eline-d-noordeuropa

Eline van Dam

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Op de kaart

Verblijf in Fell Centre Kiilopää cabins

Verblijf in Scandic Hotel in Honningsvåg

Verblijf in Trasti & Trine's Lodge

Verblijf in Radisson Blu Hotel Tromsø

Verblijf in Hotel Jeris

Verblijf op de autoslaaptrein

Verblijf op Finnlines schip

Verblijf in TRYP By Wyndham Lübeck Aquamarin

Een ervaring om nooit te vergeten

Lapland, Finnmark en Noordkaap

Bekijk snel het overzicht van de Scandinavië rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in Noord-Europa vrij om de dagen zelf in te delen.

Deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 Naar de haven van Travemünde

Op het gemak rij je vandaag naar Travemünde, gelegen in Noord-Duitsland. Aan het eind van de av...

Op het gemak rij je vandaag naar Travemünde, gelegen in Noord-Duitsland. Aan het eind van de avond ga je aan boord van het schip. Genoeg tijd om onderweg te dineren in Hanzestad Lübeck en alvast in de vakantiestemming te komen. Je overnacht aan boord. 
Rijafstand Nederland - Travemünde: ca. 530 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Passage over de Oostzee

Vandaag is er alle tijd om te genieten van het uitzicht over de Oostzee. Heerlijk ontspannen leg je ...

Vandaag is er alle tijd om te genieten van het uitzicht over de Oostzee. Heerlijk ontspannen leg je vele kilometers af. Je overnacht weer aan boord.
Vaarduur Travemünde - Helsinki: ca. 27 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Welkom in de hoofdstad Finland!

In de ochtend kom je aan in Helsinki. Na het ontschepen is het tijd om alle highlights van Helsinki ...

In de ochtend kom je aan in Helsinki. Na het ontschepen is het tijd om alle highlights van Helsinki te ontdekken. Bezoek de statige witte Domkerk (Tuomiokirkko), de kleurige vismarkt Kaupatori, de Russisch-orthodoxe kerk Uspenski en het museum voor moderne kunst Kiasma. Aan het einde van de dag stap je in de autoslaaptrein naar Lapland. Je overnacht in de autoslaaptrein. 
Duur treinreis: ca. 12 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Rendieren om je heen in Lapland

Welkom in Lapland! In de ochtend rijdt de autoslaaptrein Rovaniemi in. Rij je auto van de trein en r...

Welkom in Lapland! In de ochtend rijdt de autoslaaptrein Rovaniemi in. Rij je auto van de trein en reis op je gemak in noordelijke richting naar Fell Centre Kiilopää. Onderweg reis je dwars door de bossen en is er grote kans om rendieren te spotten. Maak onderweg een stop bij het goudzoekersmuseum Tankavaara en ga zelf op zoek naar goud. Overnachting in Fell Centre Kiilopää.
Rijafstand treinstation - Saariselkä: maximaal 450 km | ca. 5,5 uur (afhankelijk van beschikbaarheid naar welk treinstation je reist)
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Wandelen door nationaal park Urho Kekkonen

Je wordt hier heerlijk wakker na een stille nacht midden in de natuur. Maak na het ontbijt een mooie...

Je wordt hier heerlijk wakker na een stille nacht midden in de natuur. Maak na het ontbijt een mooie wandeling door het National Park. Bij de receptie hebben ze genoeg wandelroutes met diverse afstanden, vraag hier vooral naar! Geniet na een dag wandelen van je eigen sauna in de bungalow. Overnachting in Fell Centre Kiilopää. Toon minder

Toon meer

Dag 6 Via Finnmark naar de Noordkaap

Vandaag staat een prachtige route op de planning. Vanuit Fell Centre Kiilopää ga je op weg...

Vandaag staat een prachtige route op de planning. Vanuit Fell Centre Kiilopää ga je op weg naar het noorden en rij je langs twee hoofdsteden van de Sami: Inari (Finland) en Karasjok (Noorwegen). In beide plaatsen kun je musea bezoeken over de Sami. Hoe dichter je bij de Noordkaap komt hoe meer het landschap veranderd. De bomen verdwijnen langzaam en de open vlaktes van de Finnmark regio doemen op. Bezoek vanavond al de Noordkaap bij een mooie oranjerode middernachtzon. Je overnacht in een hotel nabij Honnnigsvåg.
Rijafstand Saariselkä - Honningsvåg: ca. 440 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 7 De Noorse bergen van Finnmark

Is het gisteren niet gelukt om de Noordkaap te bezoeken? Breng dan deze ochtend een bezoek aan de No...

Is het gisteren niet gelukt om de Noordkaap te bezoeken? Breng dan deze ochtend een bezoek aan de Noordkaap en bezoek het vissersdorpje Gjesvaer. Het dorpje is omgeven door honderden eilanden en trekt in de zomermaanden allerlei vogels aan, waaronder de papegaaiduikers. Vanuit het dorp kan je een boottocht maken naar deze eilanden om de vogels van dichtbij te bewonderen. In de middag reis je verder door het schitterende berglandschap van Finnmark richting Alta. Het eindpunt is vandaag Trasti & Trines Lodge, een kleinschalige lodge waar je je door de warme persoonlijke ontvangst direct thuis voelt.
Rijafstand Honnigsvåg - Alta: ca. 216 km | ca. 3,15 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 8 Genieten in de stad Tromsø

Vandaag reis je richting de fjorden naar de stad Tromsø. Tromsø heeft prachtige musea ...

Vandaag reis je richting de fjorden naar de stad Tromsø. Tromsø heeft prachtige musea om te bezoeken. Een aanrader is het Polar museum. De stad is gelegen op een eiland en dat is van grote hoogte goed te zien. Ga met de kabelbaan Fjellheisen naar een hoogte van ruim 400 meter en geniet van het prachtige uitzicht. Overnachting in Tromsø.
Rijafstand Alta - Tromsø: ca. 325 km | ca. 6,5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 9 Via het drielandenpunt terug naar Finland

Na het ontbijt neem je afscheid van Noorwegen. Via een schitterende route rij je naar Finland. Net o...

Na het ontbijt neem je afscheid van Noorwegen. Via een schitterende route rij je naar Finland. Net over de grens kom je in het kleine dorp Kilpisjärvi. Vanaf hier kun je prachtige wandelingen maken en genieten van vergezichten over de toendra’s. Hoe verder je naar het binnenland van Finland reist hoe meer bomen je weer om je heen zal zien. Je verblijft op een plek midden in de bossen naast een meer. Overnachting in Jeris.
Rijafstand Tromsø - Jerisjärvi: ca. 380 km | ca. 5 uur
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Actief in de natuur

Rondom Jervis is genoeg te doen! Maak een wandeling door het natuurpark, huur een mountainbike of ee...

Rondom Jervis is genoeg te doen! Maak een wandeling door het natuurpark, huur een mountainbike of een kano. Ga mee op een raftavontuur vanaf Harriniva, neem een kijkje bij de husky's of bezoek de rendierfarm bij Torassieppi. Overnachting in Jeris. Toon minder

Toon meer

Dag 11 Terug naar de poolcirkel

Pas in de avond stap je in de autoslaaptrein richting Helsinki, waardoor je nog de hele dag de tijd ...

Pas in de avond stap je in de autoslaaptrein richting Helsinki, waardoor je nog de hele dag de tijd hebt. Breng een bezoek aan de Kerstman in Rovaniemi en stuur alvast je kerstkaarten met zijn officiële poststempel en maak een foto, precies op de poolcirkel! Ook een bezoek brengen aan het Arktikum is de moeite waard. Dit museum vertelt de geschiedenis van Rovaniemi, de Sami cultuur en de natuur van Lapland. Je overnacht in een couchette in de trein.
Rijafstand Torassieppi - treinstation: maximaal 410 km | ca. 5,5 uur (afhankelijk van beschikbaarheid vanaf welk treinstation je reist)
Toon minder

Toon meer

Dag 12 Genieten in Helsinki

In de ochtend kom je aan in de hoofdstad van Finland: Helsinki. Je kunt vandaag de stad verkennen, w...

In de ochtend kom je aan in de hoofdstad van Finland: Helsinki. Je kunt vandaag de stad verkennen, want aan het einde van de middag ga je pas aan boord voor de terugvaart naar Noord-Duitsland. Maak een stadswandeling en bezoek de vele musea, kunstgaleries en gezellige cafés en restaurants. Toon minder

Toon meer

Dag 13 Via de Oostzee terug naar Noord-Duitsland

Heerlijk genieten van een rustige dag op het dek van het schip. Je kan eindeloos staren over de Oost...

Heerlijk genieten van een rustige dag op het dek van het schip. Je kan eindeloos staren over de Oostzee en nog even bijkomen van de indrukwekkende Scandinavië rondreis. Wat heb je veel gezien en beleefd! Na aankomst in Noord-Duitsland is er een hotel gereserveerd, zodat je de volgende ochtend uitgerust richting Nederland rijdt. Toon minder

Toon meer

Dag 14 Home sweet home

Na het uitgebreide ontbijt keer je op eigen tempo weer huiswaartst. Je zal nog lang blijven terugden...

Na het uitgebreide ontbijt keer je op eigen tempo weer huiswaartst. Je zal nog lang blijven terugdenken aan de prachtige reis door Scandinavië!
Rijafstand Noord-Duitsland - Nederland: ca. 550 km | ca. 5,5 uur
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 Naar de haven van Travemünde
Dag 2 Passage over de Oostzee
Dag 3 Welkom in de hoofdstad Finland!
Dag 4 Rendieren om je heen in Lapland
Dag 5 Wandelen door nationaal park Urho Kekkonen
Dag 6 Via Finnmark naar de Noordkaap
Dag 7 De Noorse bergen van Finnmark
Dag 8 Genieten in de stad Tromsø
Dag 9 Via het drielandenpunt terug naar Finland
Dag 10 Actief in de natuur
Dag 11 Terug naar de poolcirkel
Dag 12 Genieten in Helsinki
Dag 13 Via de Oostzee terug naar Noord-Duitsland
Dag 14 Home sweet home
Sluit dag tot dag

Reisuitbreiding

huskysafari

Helsinki

De Finse hoofdstad: een levendige stad die je niet mag overslaan

Je kunt de reis in Scandinavië verlengen met een (langer) verblijf in de stad Helsinki. De stad staat bekend om kunst en cultuur. Breng een bezoek aan de bekende musea zoals het Nationaal museum Finland en Kiasa museum. Naast de interessante musea is een bezoek aan het Senaatsplein en de helderwitte Domkerk de moeite waard. Als je meerdere nachten in Helsinki verblijft is het een aanrader om een dagje de oversteek te maken naar de indrukwekkende stad Tallin in Estland, gelegen op 2 uur varen vanaf Helsinki.
 

De reisuitbreiding Helsinki in het kort

Je overnacht in het Radison Blu Espoo hotel, gelegen op een kwartier van het centrum van Helsinki. Bij het hotel is gratis parkeergelegenheid en op 650 meter vind je een metrohalte waar elke 10 minuten een metro vertrekt naar het centrum van Helsinki. Elke ochtend staat er een uitgebreid Scandinavisch ontbijt voor je klaar. Het hotel is gelegen aan de baai van Laajalahti. Van de buitenkant ziet het er als een doorsnee Fins hotel uit en als je binnenkomt word je verrast door de knusse ambiance. Je kunt gebruikmaken van WiFi en van het binnenzwembad.
 

Hoogtepunten

- Finse kunst, cultuur en historie
- Het Nationaal museum van Finland
- Het Kiasma museum
- De Dom van Helsinki
- Oespenski kathedraal
- Suomenlinna vesting
 

Verblijf

Je verblijft:
- In het Radisson Blu Espoo hotel op basis van logies & ontbijt.
 

Sfeer
Het is een elegant stadshotel dat beschikt over moderne en zeer smaakvol ingerichte 2-persoonskamers met heerlijke bedden. Alle kamers zijn voorzien van tv, koffie- en theefaciliteiten en/of een minibar en beschikken over een badkamer met douche en toilet. De moderne inrichting, de heerlijke traagschuimmatrassen en de keuze uit verschillende kussens en dekbedden zorgen voor een super comfortabel verblijf in dit hotel.
 

Ligging
Het hotel is gelegen op een rustige locatie aan de kust van de Finse Golf in Espoo, de voorstad van Helsinki. Met de nieuwe metroverbinding vanaf de halte Aalto-universiteit ben je binnen 10 minuten in hart van Helsinki. De luchthaven van Helsinki en de haven waar de Finnlines aankomt en vertrekt, liggen op ca. 30 minuten rijden.
 

Faciliteiten
De toegang tot het zwembad en de sauna's is gratis, net als het gebruik van WiFi. In het restaurant eet je visgerechten en er is een speciale selectie van hapjes met een Californische twist. Het restaurant heeft een zonneterras met uitzicht op de zee. In de knusse lobbybar kun je 's avonds ontspannen genieten van een drankje. De kamer is voorzien van twinbedden, koffie- en theefaciliteiten en tv en je beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, direct bij het hotel. Er bevindt zich een volledig uitgeruste fitnessruimte naast het hotel.
 

 • helsinki-zomer-tuomio
 • helsinki-zomer-standbeeld
 • helsinki-zomer-uitrusten
 • radisson-blu-hotel-espoo-luchtfoto
 • radisson-blu-espoo-kamer
 • radisson-blu-espoo-zwembad
 • radisson-blu-hotel-espoo-fietsverhuur

Excursies

Maak de rondreis compleet met een aantal onvergetelijke excursies. Het kan niet anders of je wil iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten voor je geselecteerd die worden georganiseerd door lokale, kleinschalige bedrijven. Via Voigt Travel kunt je deze excursies vooraf reserveren. Je bent dan altijd verzekerd van een plek en ter plaatse hoef je niets meer te regelen. Wel zo gemakkelijk.

Alle excursies zijn inclusief:

 • Gids en instructie (indien nodig)
 • ​Volledige uitrusting (indien nodig)

noordkaap-zomer-excursies-extra

Excursies Noordkaap (inbegrepen)

noordkaap-zomer-bezoek

Bezoek aan de Noordkaap (inbegrepen)

De Noordkaap wordt traditioneel beschouwd als het noordelijkste puntje van Europa en is gelegen op 71° Noord. Via een indrukwekkende weg kom je aan bij de Noordkaap. Ga op de foto met het bekende symbool de wereldbol. Tot half augustus is de Noordkaap open tot 01:00 uur. Geniet hier van de middernachtzon. Bij de entree heb je ook toegang tot de Nord Cape Hall waar je alles kan zien over de geschiedenis van de Noordkaap.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 24 uur
saariselka-zomer-excursies-inbegrepen

Excursies Saariselkä (inbegrepen)

saariselka-zomer-diverse-activiteiten

Diverse activiteiten vanuit Fell Centre Kiilopää (inbegrepen)

Tijdens je verblijf in Fell Centre Kiilopää kun je gratis deelnemen aan verschillende activiteiten. Voor deze excursies dien je je een dag van tevoren in te schrijven bij de receptie. Het programma wordt aangeboden tussen juni en eind augustus en is onder voorbehoud van wijzigingen. Bekijk hier alle activiteiten.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: Meerdere dagen
excursies-helsinki-omslag

Excursies Helsinki

dagtocht-tallinn-excursie

Dagtocht naar Tallinn

Op naar de mooiste Middeleeuwse hoofdstad van Europa: Tallinn. Tijdens deze dagtocht zet je koers richting de Baltische Staten. Vroeg in de ochtend stap je in Helsinki aan boord op het schip van Tallink Silja voor een 2 uur durende overtocht naar de hoofdstad van Estland. Aan boord geniet je van alle faciliteiten, maar de echte vreugde volgt wanneer je aankomt in de hoofdstad van Estland. Per voet verken je de binnenstad. Dwalend via de kronkelige straatjes, leuke pleintjes, kerkjes en kenmerkende gekleurde huisjes wordt helemaal duidelijk waarom deze binnenstad sinds 1997 op de UNESCO-werelderfgoedlijst staat. Het is er prachtig! Vanuit de verschillende uitzichtpunten die de stad rijk is geniet je van het uitzicht. Eind van de middag of begin van de avond schuif je aan bij een van de vele gezellige restaurantjes om een heerlijk lokaal gerecht uit te proberen. Later op de avond is het alweer tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere stad en keer je met een mooie ervaring terug naar Helsinki.

 • Prijs: Vanaf € 39 per persoon
 • Duur: 1 dag
 • NB: let op, auto dien je te parkeren bij het hotel in Helsinki of kun je betaald parkeren in de haven van Helsinki. Let op: deze excursie is alleen te boeken in combinatie met een reisuitbreiding Helsinki van minimaal 2 nachten.
muonio-zomer-excursies

Excursies Muonio

muonio-wandelen-rendieren(1)

Wandelen met rendieren

Onder begeleiding van een gids maak je op de rendierboerderij van Torassieppi kennis met de rendieren en maak je een kleine wandeling door de bossen. Onderweg stop je voor een lekker kopje koffie.

 • Prijs: n.n.b.
 • Duur: ca. 3-4 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Deze excursie wordt elke woensdag en vrijdag uitgevoerd.
muonio-aurora-kampvuur

Aurora kampvuur

Na een informatieve workshop ga je met een gids op zoek naar het noorderlicht. Als je geluk hebt zie je het noorderlicht aan de hemel dansen! Tijdens de 'jacht' worden Finse pannenkoeken geserveerd bij het kampvuur. Let op: deze excursie wordt aangeboden vanaf 24 augustus.

 • Prijs: € 30 per persoon
 • Duur: ca. 1 uur
 • NB: Deze excursie wordt vanaf 24 augustus elke maandag, woensdag en vrijdag uitgevoerd.
muonio-rivier-raften

Rivier raften

Een raft avontuur van ca. 6 km voor de hele familie langs de grensrivier Muonio. Je komt onderweg in totaal vier stroomversnellingen tegen in zowel Finland als Zweden! Na het raften geniet je van kop koffie/thee bij het kampvuur. Deze excursie wordt aangeboden vanuit Harriniva.

 • Prijs: n.n.b.
 • Duur: ca. 1,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Minimaal 4 personen. Deze excursie wordt elke dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag uitgevoerd.
muonio-kanotocht-torassieppi

Kanotocht in Torassieppi

Met een Canadese kano ga je vanuit Torassieppi samen met een gids op pad om de Finse meren te ontdekken. Geniet van de stilte en de meeste frisse lucht ter wereld! Onderweg maak je een stop voor een koffiepauze.

 • Prijs: n.n.b.
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: deze excursie wordt elke woensdag, vrijdag en zaterdag uitgevoerd.
noordkaap-zomer-excursies

Excursies Noordkaap

noordkaap-zomer-king-crab-safari

King Crab Safari

Beleef een onvergetelijke safari in de omgeving van de Noordkaap. Met een speciale, zeewaardige rafting boot vaar je naar de Sarnesfjord om de inhoud van de daar uitgezette krabbenkooien te controleren. Je leert alles over deze bijzondere dieren. De spanwijdte van de scharen kunnen wel 2 meter breed worden en de krabben kunnen een gewicht bereiken tot wel 10 kg! De excursie gaat verder naar een picknickplaats met een grote schuilhut, een lavvu. Hier ga je aan wal om de krabbenpoten te koken en te proeven hoe overheerlijk vers gevangen koningskrab is.

 • Prijs: € 219 per volwassene
 • Duur: ca. 3,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Uitgevoerd door Destinasjon 71° Nord (12:00 uur)
honningsvag-quad-safari

Quad safari Honnigsvåg

Je vertrekt vanuit het centrum van Honningsvåg en rijdt onder begeleiding van de gids de zogenaamde 'NATO-berg' op. Onderweg zijn er verschillende fotostops met uitzicht over Skipsfjorden, het centrum van Honningsvåg en de Porsangerfjord. Na het terugrijden vanaf de berg wordt de tocht vervolgd naar het lavvo-kamp (traditionele Sami-tenten) in Sarnes, waarbij je door een 4 km lange tunnel rijdt. Hier is het tijd voor een pauze met een kopje koffie of thee rond het vuur in één van de lavvos. Deze traditionele tenten worden al eeuwenlang gebruikt door de inheemse Sami-bevolking. Vergeet niet om de gids te vragen over de Sami en de rendieren in Noord-Noorwegen. Na de pauze in Sarnes rij je terug door de tunnel naar Honningsvåg. Onderweg rij je gedeeltelijk over asfalt- en grindwegen. Een geldig rijbewijs is verplicht. Deze safari is niet geschikt voor kinderen.

 • Prijs: € 181,50 per persoon (op basis van 2 personen)
 • Duur: ca. 2,5 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Uitgevoerd door Destinasjon 71° Nord (14:00 uur)

Reviews Onze reviews met 2, 3, 4 en 5 sterren

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Korte camperreis
  8 dagen, camperreis, v.a. € 1.345 p.p.

  Camper Express Noordkaap en Lapland

  camper-express-lapland-noorwegen-header-thumb
 • Eindeloze dagen
  8 dagen, v.a. € 1.545 p.p.

  Middernachtzon avontuur Ruka

  middernachtzon-avontuur-ruka-header-thumb