noord-europa-actief

Actief

"Actieve reizen om te genieten van het natuurspektakel van Noorwegen"

lisette-k-noordkaap
Lisette Hartman

Rondreis Noorwegen: unieke avonturen in het Arctische paradijs

Lisette Hartman, specialist Noord-Europa: "Ben je op zoek naar een unieke bestemming? Waar je nog één kunt zijn met de natuur en niet overal struikelt over andere reizigers? Wij kunnen een rondreis Noorwegen van harte aanbevelen. Kies voor een vakantie met eigen auto of een fly & drive rondreis. Met Voigt Travel vlieg je deze zomer rechtstreeks naar Noorwegen, Fins Lapland en Zweeds Lapland. Het is uiteraard ook mogelijk om voor een reis met eigen auto te gaan. Vaar over de Oostzee vanuit Denemarken naar Stavanger en Bergen. Aan de bovenkant van onze aardbol vind je een stukje Europa van adembenemende schoonheid. Tijdens een rondreis Noorwegen, Finland, Zweden en Lapland ervaar je de oerkracht van de natuur: zuivere lucht, kristalhelder water en het licht van de Middernachtzon.

Wie heeft er nog nooit gedroomd over een Noorwegen rondreis? De Noorse fjorden, Lofoten en de Vesterålen spreken echter tot ieders verbeelding. Of wat te denken van de Noordkaap? Juist daar te staan, op het uiterste randje van het Europese continent, is het ultieme reisdoel voor veel Scandinavië avonturiers. Maar de weg ernaartoe is net zo onvergetelijk! Een reis naar de ongerepte wildernis van Noord-Europa is een bijzondere ervaring en met Voigt Travel dichterbij dan je denkt. Op zoek naar typische Scandinavische steden? Combineer de zomervakantie dan met een bezoek aan Tromsø, Oslo of het prachtige Bergen.
 

Het is een gebied van uitersten en dat moet je proeven, ruiken, voelen, ontdekken en ervaren. Reizen naar het Pure Noorden is een totaalervaring. Of je nu kiest voor de fly & drive rondreizen, een campervakantie of autorondreis Noorwegen. Je kunt gedurende de hele rondreis rekenen op adembenemende vergezichten, magnifieke fjorden, steile rotsplateaus, prachtige wolkenluchten en altijd weer een andere lichtval. Ook 's nachts, want de Middernachtzon reist met je mee!"

2 mooie Noorwegen zomer reizen gevonden

 • Voor vrijbuiters
  15 dagen, kampeerreis, v.a. € 1.295 p.p.

  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland

  Kampeer Avontuur Noord-Noorwegen en Lapland
 • Ultieme vrijheid
  8 dagen, kampeerreis, v.a. € 995 p.p.

  Kampeer Express Lapland

  Kampeer Express Lapland