Huwelijksreis Noord-Noorwegen
Reizen op maat Vier je honeymoon in het sprookjesachtige Pure Noorden

Huwelijksreis Noord-Noorwegen

Op zoek naar een bijzondere en onvergetelijke huwelijksreis? Waar kan dat beter dan in Noorwegen? Het noorden verandert in de winter in een adembenemend mooi en ruig landschap. Je slaapt hier in kleinschalige huisjes in the middle of nowhere of aan de oceaan. En je beleeft fantastische excursies, zoals huskytochten, walvissafari's en noorderlicht spotten. Als Noord-Europaspecialist helpt Voigt Travel je  graag met het samenstellen van een bijzondere huwelijksreis naar Noorwegen.

Onze reisspecialisten kennen Noord-Noorwegen als geen ander en helpen je graag met jouw huwelijksreis op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor een romantische huwelijksreis naar Noord-Noorwegente bespreken, via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Hierbij alvast een klein voorproefje van de mogelijkheden voor een huwelijksreis in Noord-Noorwegen.
 

Bijzondere overnachting

Slapen in een typisch Noors vissershuisje. Wakker worden met uitzicht op de oceaan en 's avonds in de hot tub genieten van het noorderlicht. Het kan in Noord-Noorwegen! Laat je alvast inspireren.

huwelijksreis noorwegen

 

Romantische excursies

Je kunt natuurlijk de hele week in je huisje zitten en genieten van elkaar en het uitzicht op de woeste bergen en oceaan. Maar je kunt ook de omgeving verkennen en Noorwegen beleven. Wij bieden excursies aan die ontzettend romantisch en leuk zijn. Wat dacht je van een onvergetelijke walvis- of zeearendsafari? Of een huskytocht langs de parelwitte stranden van Sommarøy met je eigen huskyteam? Vergeet geen sneeuwschoenwandeling langs de kust te maken, want daar heb je uitzicht op de uit zee oprijzende bergen. Als kers op de taart kun je in deze regio het noorderlicht spotten.

sneeuwschoenwandelen senja

Romantisch diner in gastronomisch restaurant

Wil je romantisch dineren in een goed restaurant? Dan zit je in het noorden van Noorwegen helemaal goed. Hier smul je van verse en lokale ingrediënten en geniet je ondertussen van een adembenemend uitzicht. In het restaurant van Arctic Hotel Sommarøy bijvoorbeeld. In de bruisende stad Tromsø vind je ook tal van goede restaurants. Onder het genot van een lokaal wijntje kun je hier helemaal opgaan in de Noorse eetcultuur. Bij kaarslicht natuurlijk! Combineer deze twee bestemmingen en kies voor de Noorderlichtreis Tromsø en Sommarøy.

romantisch dineren arctic restaurant noorwegen