Campings IJsland
Campings IJsland Alles over campings in IJsland

Campings IJsland

Wil jij échte vrijheid ervaren tijdens je reis door ongerept IJsland? Kies dan voor een kampeerreis en slaap in je eigen camper op de prachtige campings in IJsland. Reizen met je eigen huis bij je is één van de mooiste manieren van reizen in dit wonderlijke land, zowel voor stellen, vriendengroep als met kinderen. Maak in je eigen camper een rondreis langs imposante kliffen, lavavelden, pseudokraters, vulkanen en bergen en slaap op de mooie campings in the middle of nowhere die IJsland te bieden heeft. 

Wil jij elke dag wakker worden in een magische omgeving in the middle of nowhere? Boek dan een fly & drive camperreis bij Voigt Travel!
 

Camper in IJsland 

Een kampeerreis in IJsland

Als je kampeert zoek je vaak vrijheid en rust. Bij Voigt Travel begint je reis in het noorden van IJsland, dat relatief rustig is en álles te bieden heeft! Rond het meer van Mývatn ben je dagenlang zoet met alle 'Game of Thrones' uitzichten. Je kunt natuurlijk ook de volledige ringweg volgen en naast het rustige en onontdekte noorden ook de ruige oostkust, fascinerende zuidkust en hoofdstad Reykjavík met je camper beleven.
 

Kamperen in IJsland 

Campings in IJsland

Met de camper voel je je zo vrij als een vogel en het vinden van een mooie overnachtingsplaats zal met de vele campings geen enkel probleem zijn. Wildkamperen met de camper is echter lastig? Het Allemansrecht is niet meer geheel van toepassing in IJsland. Om de kwetsbare natuur niet te overbelasten wordt het steeds meer verplicht om aangewezen kampeerlocaties te gebruiken. Buiten campings om moet je als camperreiziger áltijd toestemming hebben van de landeigenaar om te mogen kamperen. Gelukkig zijn er overal in IJsland idyllische campings waar je kunt slapen in the middle of nowhere!

Heb je een kampeerreis bij ons geboekt? Dan heb je volledig de vrijheid om een mooie route uit te stippelen. Om je te helpen hebben we verschillende routes voor je samengesteld vol IJslandse highlights en campingtips. Ervaar de echte IJslandse vrijheid!
 

Camper in IJsland 

 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel