Aanbiedingen en acties

aanbieding ijsland

Aanbiedingen IJsland

IJsland is een land waar alle elementen samenkomen. Tijdens een IJsland rondreis van Voigt Travel sta je oog in oog met donderende watervallen, wandel je over zwarte lavastranden, ga je in Noord-IJsland op zoek naar walvissen en ontmoet je de lokale bevolking. Een reis naar de bijzondere natuur in IJsland is dichterbij dan je denkt. Voigt Travel kent als specialist alle bijzondere plekjes in het Pure Noorden en die delen we graag. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar IJsland.
 


 

Aanbieding Onontdekt Oost-IJsland

ijsland aanbieding

Ga op reis naar het onontdekte oosten van IJsland. Met zijn ruige oostkust, steile bergen, diepe fjorden en leuke vissersdorpjes maakt dit IJsland de ultieme plek om op avontuur te gaan. Het oosten van IJsland is relatief dun bevolkt, een plek van rust en stilte dus! Als je nu de fly & drive rondreis onontdekt IJsland boekt, geven wij je er GRATIS een volledig georganiseerde excursie naar de vogelklif Stóri Karl voor je bij, t.w.v. € 119 p.p.

Aanbieding

Boek vóór 15 april a.s. de 8-daagse fly & drive rondreis onontdekt IJsland en wij boeken er GRATIS een volledig georganiseerde excursie naar de vogelklif Stóri Karl voor je bij, t.w.v. € 119 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de rondreis onontdekt IJsland Fly & Drive
  • Reserveren o.v.v. VSK20
  • Geldig bij vertrek op: juli en augustus 2020
  • Boeken vóór 15 april 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: VSK20
 


 

Bekijk alle aanbiedingen van Voigt Travel.
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel