Aanbiedingen en acties

aanbieding ijsland

Aanbiedingen IJsland

IJsland is een land waar alle elementen samenkomen. Tijdens een IJsland rondreis van Voigt Travel sta je oog in oog met donderende watervallen, wandel je over zwarte lavastranden, ga je in Noord-IJsland op zoek naar walvissen en ontmoet je de lokale bevolking. Een reis naar de bijzondere natuur in IJsland is dichterbij dan je denkt. Voigt Travel kent als specialist alle bijzondere plekjes in het Pure Noorden en die delen we graag. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar IJsland.
 


 

IJsland Deluxe aanbieding

ijsland aanbieding

Op een vakantie in IJsland vergaap je je als natuurliefhebber aan de ruige landschappen met donderende watervallen, rokende kraters, bubbelende modderpoelen en een kolkende zee langs de steile kliffen aan de kust. Heerlijk toch om, na een dag lang de elementen te hebben getrotseerd, terug te keren naar de warmte en luxe in een eersteklas hotel? Op de rondreis IJsland Deluxe combineer je avontuurlijke wandeltochten en stoere excursies met de weldaad van een luxe hotel waar je badjas voor je klaarligt, de infraroodsauna aanstaat en de chef de heerlijkste maaltijden voor je bereid terwijl jij met een aperitief geniet bij het panoramaraam. Het is tenslotte wel vakantie! Een wellness dagje in de warmwaterbaden van Mývatn is al inbegrepen maar als je vóór 30 april a.s. deze reis boekt, dan regelen wij er nog een coole excursie naar de ijsgrot Loftheller bij t.w.v. € 151 p.p. Bekijk de video van de excursie.
 

Aanbieding

Boek vóór 30 april 2019 de 8-daagse fly & drive rondreis IJsland Deluxe en wij boeken er GRATIS een volledig georganiseerde excursie naar de ijsgrot Loftheller voor je bij, t.w.v. € 151 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: IJsland Deluxe
  • Reserveren o.v.v. DLX19
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata: van 27 mei t/m 2 september 2019
  • Boeken vóór 30 april 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met een van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: DLX19
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel