Aanbiedingen en acties

aanbieding ijsland

Aanbiedingen IJsland

IJsland is een land waar alle elementen samenkomen. Tijdens een IJsland rondreis van Voigt Travel sta je oog in oog met donderende watervallen, wandel je over zwarte lavastranden, ga je in Noord-IJsland op zoek naar walvissen en ontmoet je de lokale bevolking. Een reis naar de bijzondere natuur in IJsland is dichterbij dan je denkt. Voigt Travel kent als specialist alle bijzondere plekjes in het Pure Noorden en die delen we graag. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze zomerreizen naar IJsland.
 

 


 

Vroegboekaanbieding IJsland

ijsland aanbieding

IJsland is een droombestemming, voor iedereen die houdt van ruige natuur en magische fantasylandschappen. Op dit weidse, borrelende, bruisende en vurige eiland in de Atlantische Oceaan is zóveel bijzonders te zien, je blijft je verbazen! Neem daarom de tijd om het eiland te verkennen en kies voor de 15-daagse fly & drive IJsland Compleet, een rondreis met alle highlights van IJsland en die zo is samengesteld dat er genoeg tijd is van alles te genieten en ook nog eens een hike te maken of te relaxen in een geothermisch bad. Je begint je reisroute in het kalme noorden, niet ver van de Askja vulkaan, de hete waterbronnen van Myvátn en de woeste watervallen bij Godafoss en Dettifoss. De Ringweg leidt je verder het eiland rond: eerst naar het uiterste westen bij Snæfellsnes, via Reykjavík naar het beroemde Golden Circle gebied met de Gullfoss waterval, Geysir en Þingvellir Nationaal Park. Dan volgen een paar schitterende dagen langs de zuidkust bij Skaftafell National Park en het Jökulsárlón gletsjermeer. ijsmeer. Via het ruige en nog onontdekte oosten keer je terug naar Akureyri. Om deze reis extra compleet te maken, krijg je van ons GRATIS een excursie kajakken in de Jökulsárlón gletsjer lagune t.w.v. € 83 p.p. als je boekt vóór 11 februari a.s. Boek snel, want op=op!  

Aanbieding

Boek vóór 11 februari a.s. de 15-daagse fly & drive rondreis IJsland Compleet en wij boeken er GRATIS een excursie Kajakken in de Jökulsárlón gletsjer lagune voor je bij t.w.v. € 83 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de 15-daagse fly & drive rondreis: IJsland Compleet
  • Reserveren o.v.v. IJC20
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
  • Boeken vóór 11 februari 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: IJC20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel