Aanbiedingen en acties

aanbieding ijsland winter

Aanbiedingen IJsland winter

IJsland is een land waar alle elementen samenkomen. Zeker in de wintermaanden. Tijdens een IJsland winterreis van Voigt Travel sta je oog in oog met bevroren watervallen, wandel je over besneeuwde lavastranden, ga je in Noord-IJsland op zoek naar walvissen en ontmoet je de lokale bevolking. Een winterreis naar de bijzondere natuur in IJsland is dichterbij dan je denkt. Voigt Travel kent als specialist alle bijzondere plekjes in het Pure Noorden en die delen we graag. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante aanbiedingen voor onze winterreizen naar IJsland.
 


 

Weekend winterspecial IJsland

ijsland winter aanbieding

Woeste watervallen, hete bronnen, besneeuwde lavavelden. Met Voigt Travel vlieg je in drie uur rechtstreeks naar Akureyri, een plek waar 's winters niemand komt, alleen de locals. Je verblijft drie nachten in een knusse kamer in het superdeluxe boutique Hotel Akureryi Dynheimar. Binnen waan je je in de filmwereld, buiten wacht het avontuur! Er is van alles te beleven hier. Kies uit een sneeuwscootertocht over besneeuwde lavavelden of laat je met een Super Jeep de binnenlanden in rijden, door uitgestrekte valleien met bevroren watervallen. Nog meer winterplezier beleef je op de rug van een IJslands paard. Skiën en snowboarden doe je op kleinschalige pistes van Akureyri, met uitzicht over de oceaan. Als je boekt vóór 28 januari a.s. dan regelen wij er GRATIS een Noorderlichttour rondom Akureyri voor je bij én een spectaculaire boottocht om walvissen te spotten. Daarmee heb je zomaar bijna € 150 p.p. uitgespaard. Hoe koel is dat? Boek direct, want dit maak je maar één keer in je leven mee en op is op!
 

Aanbieding

Boek vóór 28 januari 2020 de 4-daagse winterreis Weekend Hotel Akureyri Dynheimar in Noord-IJsland en wij boeken er GRATIS twee georganiseerde excursies voor je bij: walvissen spotten en een noorderlichttour rondom Akureyri. Dat is een voordeel van meer dan € 150 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de reis: Weekend Hotel Akureyri Dynheimar
  • Reserveren o.v.v. WSP20
  • Geldig bij vertrek op: 14, 21, 28 februari en 6 maart 2020
  • Boeken vóór 28 januari 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: WSP20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel