Reisadvies voor Zweden

Alles over het reisadvies voor Zweden

zweeds lapland

ruka reis

Update: 11 november | 9:00 uur
 

Naar Zweden op vakantie: Reisadvies momenteel code oranje

Op 3 november heeft de Nederlandse overheid het dringende advies afgegeven aan alle Nederlanders om tot 15 januari 2021 niet naar het buitenland af te reizen, ook niet naar landen met een kleurcode geel. Voigt Travel bekijkt op dit moment wat dit advies betekent voor de reizen in deze periode. Zodra dit bekend is zullen we deze pagina updaten met deze informatie. Daarnaast zullen we telefonisch contact opnemen met alle reizigers die al een reis hebben geboekt in deze periode.

In Zweden is het aantal besmettingen opgelopen de laatste tijd. Daarom heeft de Nederlandse overheid op 11 november het reisadvies voor Zweden aangepast van code geel naar code oranje. Dit betekent dat op dit moment alle niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden. Uiteraard hopen we dat deze situatie op korte termijn verbetert en dat reizen later deze winter wel weer mogelijk zal zijn naar Zweden.

Heb jij al een reis naar Zweden geboekt deze winter? Je wordt uiterlijk zes weken voor vertrek geïnformeerd door ons team op het moment dat de reis niet door kan gaan.
 


 

Reisadvies winterreizen Zweden

Voigt Travel brengt je deze winter naar verschillende bestemmingen in Zweden. Wij bieden reizen aan in het midden van Zweden (de regio Dalarna) en in het noorden van Zweden (Zweeds Lapland). Deze regio's zijn dunbevolkt. Met Voigt Travel verblijf je in kleinschalige hotels en lodges en worden de excursies in kleine groepen gehouden. Daarom is het eenvoudig om afstand te houden van anderen. We geven per bestemming aan wat het reisadvies is.
 

Reisadvies zomerreizen Zweden

De afgelopen tijd hebben we bij Voigt Travel flink doorgewerkt om onze zomerreizen voor zomer 2021 vroeger dan normaal beschikbaar te maken. Inmiddels staat het grootste deel van ons Zweden aanbod al weer klaar om geboekt te worden!

Daarom kun je nu alvast je favoriete zomerreis uitkiezen en profiteren van het aanbod wat we nu nog hebben. Door het omboeken van reizigers die afgelopen zomer hun reis niet hebben kunnen maken, is ons advies om tijdig te boeken om zo zeker te zijn van de beschikbaarheid. Uiteraard zijn alle nieuwe boekingen nog steeds gegarandeerd door de SGR door middel van de corona voucher.


 

Maatregelen in Zweden

In Zweden is geen mondkapjesplicht, maar deze wordt wel aangeraden. Wij raden je daarom aan om een mondkapje te dragen in openbare ruimtes, zoals lobby's en supermarkten. In de transfer naar je vakantieadres is het ook aan te raden om een mondkapje te dragen. Je ontvangt van Voigt Travel een 'veilig-op-reispakket' waarin een mondkapje, desinfecterende handgel en handschoenen zitten.
 

Wij zijn er voor je, ook op reis

Wat er ook gebeurt: we zijn er voor je. Je kunt ons tijdens je reis 24/7 bereiken. De veiligheid van onze reizigers staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer jij een complete vakantie (dus een arrangement waar een vlucht, accommodatie, eventuele huurauto en excursies invallen) bij ons boekt, wordt jouw reis automatisch gedekt door de repatriëringsgarantie. Lees meer over flexibel boeken.

Ontdek onze reizen naar Zweden

Voigt Travel heeft een groot aanbod met reizen naar Zweden:

  • Zweeds Lapland in de winter naar zweeds lapland in de winter
  • Dalarna in Midden-Zweden naar Zweden Dalarna winter
  • Zweeds Lapland in de zomer alle Zweeds Lapland zomerreizen

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel