noord-europa-groepsreizen

Groepsreizen

"Reizen in kleine groepen door Noorwegen, Finland en Zweden"

dorien-h-noorwegen
Dorien Hilberts

"Ontspannen op vakantie met je eigen auto. Dat wordt een zorgeloze rondreis!"

"Gegarandeerd dat jij je op vakantie met eigen auto naar Scandinavië altijd en overal thuis voelt. De geur, de bekleding en het stuur voelen vertrouwd aan. Je kent de geluiden van je eigen auto, je weet wat je wagen aan kan. Samen rijd je de mooiste routes door Noorwegen, Finland en Zweden en maak je de grootste avonturen mee. De auto laad je vol met je eigen spullen. Maar ook met je eigen eten en drinken. Zelfs je favoriete fles wijn of bier kan mee. Scheelt kosten én tijd, want je hoeft ter plaatse geen boodschappen meer te doen. Dat noemen we zorgeloos op vakantie gaan.

Een groot voordeel van met eigen auto naar Scandinavië gaan is dat je vakantie meteen begint bij het dichttrekken van de voordeur. Hoe heerlijk is dat?! Geen lange wachttijden op de luchthaven. Nee, je stapt de volgeladen auto in en je eindbestemming is direct in zicht. Zet je favoriete muziek aan, deel de gesmeerde bammetjes uit en scheur naar de haven in Denemarken of Duitsland. Daar wacht namelijk de ferry naar het wonderschone Scandinavië op je. Deze overstap over zee zit bij de eigen auto reis inbegrepen. 
 

Als je een rondreis Finland, Lapland of Noord-Noorwegen boekt, steek je de Oostzee over met de ferry die op je wacht in het Noord-Duitse Travemünde. Na een reis van ongeveer vijf uur, via Bremen en Hamburg, scheep je jouw auto in de reusachtige Finnlines boot in. Relax twee dagen in je eigen hut en maak gebruik van de faciliteiten van dit schip. Vergeet niet te genieten op het dek van de frisse zeelucht en het uitzicht over de Oostzee. Voordat je het weet, ben je al in Helsinki! Het avontuur lonkt: rijd door naar het merengebied of stap meteen op de nachttrein naar Fins Lapland. Bij een eigen auto rondreis door Zuid-Noorwegen rijd je vanuit Nederland of België door naar het Deense Hirtshals. Hier wacht de ferry naar Stavanger of Bergen op je. Langs indrukwekkende fjorden vaar je met je eigen auto op de Fjordline naar het startpunt van jouw rondreis door Zuid-Noorwegen!”

1 mooie Noorwegen zomer reis gevonden

  • Meest exclusieve Noordkaap reis Incl. activiteiten en reisleiding
    8 dagen, groepsreis, v.a. € 2.995 p.p.

    Middernachtzonreis Samiland en de Noordkaap

    Middernachtzonreis Samiland en de Noordkaap