Overnachten Rotterdam Airport zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

overnachten rotterdam the hague aiport

Overnachten bij Rotterdam The Hague Airport

Voorafgaand aan uw reis

Misschien woont u wat verder weg of vindt u het niet prettig om ’s nachts te moeten rijden. Overweeg dan een overnachting in Worldhotel Wings bij Rotterdam The Hague Airport, zodat u ondanks de vroege vlucht toch nog aan een goede nachtrust toekomt!

Worldhotel Wings ligt direct naast de ingang van de luchthaven Rotterdam The Hague. In de ochtend kunt u genieten van het ontbijtbuffet, voordat u naar het vliegveld gaat. Vanaf 05:00 uur is het buffet geopend.

Kamers

De ruime hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden en badkamer met douche en toilet. Koffie- en theefaciliteiten en gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten

Het hotel heeft een sfeervol restaurant met een internationale menukaart. Naast het restaurant is een sportsbar waar u in de avond een drankje kunt doen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de gratis fitnessruimte.

Tarieven

- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 49,50 per persoon (exclusief 4,5 % city tax, dient u ter plaatse te betalen)
- Bij 1 persoon in 1-persoonskamer: € 92 per persoon (exclusief 4,5 % city tax, dient u ter plaatse te betalen)

Reserveren

U kunt een overnachting op Rotterdam The Hague Airport reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van uw mooie reis.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel