Vlieg in de zomer rechtstreeks naar Noord-Noorwegen of Fins Lapland
Middernachtzon vluchten

Vlieg in de zomer rechtstreeks naar Noord-Noorwegen of Fins Lapland

Nog nooit was de Noordkaap zo makkelijk bereikbaar! Als enige in Nederland vliegt Voigt Travel ook ’s zomers naar het Pure Noorden. In minder dan 3 uur vliegen ben je op de bovenkant van de aarde. Daar wacht je een onvergetelijke vakantie in het licht van de Middernachtzon.

Eindelijk voelen hoe het is als de zon 24 uur schijnt. Achter loslopende rendieren rijden en bruine beren spotten. Uren hiken in de Lapse wildernis of slenteren door schilderachtige vissersplaatsjes op de Lofoten eilanden. In één vakantie ligt het uiterste noorden van Scandinavië aan je voeten.

Vliegschema

Route: Rotterdam - Rovaniemi
Vertrek: Elke woensdag
Periode: Van juni t/m september
Bekijk hier het vluchtschema

Voordelen

- Overstappen is overbodig
- In 3 uur vliegen al op de poolcirkel
- Alle hoogtepunten in een reis
- Lapland en Noorwegen combineren
- Korte trip kan ook

Kies uit:

- Fly & drive rondreizen
- Camper rondreizen
- Groepsreizen met reisleider
- Actieve vakanties

Verblijf in:

- Rustieke lodge
- Vriendelijke guesthouse
- Bungalow met privé sauna
- Noors visserhuis (rorbu)
- Comfortabel hotel
- Camper of outdoor

Het zijn juist de kleine dingen die iets groots maken

Het Pure Noorden is een fantastische plek om naar toe te gaan in de zomer. Na een lange winter lijkt het alsof alles en iedereen ontwaakt. De zon schijnt eindeloos, alles groeit en bloeit uitbundig, de lucht trilt van warmte en vrolijkheid. Iedereen wil genieten van het licht en trekt eropuit. Naar buiten, de natuur in! Om te wandelen, te fietsen, te barbecueën, het water op te gaan of een festival te bezoeken. In het Pure Noorden wacht iedereen een mooie stille plek of een bijzondere ervaring. Er is ruimte genoeg!

Voigt Travel is een eigenzinnige reisorganisatie met een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Onze roots liggen in het Pure Noorden. Al in 1857 vervoerde de firma Voigt & Co scheepsvracht naar het Oostzeegebied. De eerste Voigt Travel reizigers ontdekten de Middernachtzon en de Noordkaap met eigen auto. Inmiddels is Voigt Travel de enige reisorganisatie ter wereld die zoveel vliegverbindingen naar Fins Lapland en Noord-Noorwegen aanbiedt.
Onze reisspecialisten zorgen voor een onbezorgde vakantie. Je reist comfortabel naar onverwacht mooie plekken, waar je kennis maakt met een totaal andere manier van leven en hele bijzondere mensen ontmoet.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel