Incentives

Incentives

Op reis met het bedrijf of relaties

noordkaap reis

Incentive Finland en Lapland: onvergetelijke bedrijfsuitjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje naar aanleiding van een jubileum? Of wil je een onvergetelijke teambuilding ervaring? Het noorden van Scandinavië leent zich uitstekend voor dergelijke reizen. Voor incentive Finland en Lapland reizen ben je aan het juiste adres bij specialist Voigt Travel. Wij komen al jaren in Scandinavië en organiseren veelvuldig reizen voor grote gezelschappen en bedrijven.

Zomer in Finland

Wist je dat het in het noorden van Finland tijdens de zomer maar liefst 24 uur per dag licht is? In Fins Lapland geniet je in juli van de middernachtzon. Maar al vanaf juni (tot augustus) gaat de zon bijna niet onder. De activiteiten zijn hier dan ook volledig op afgestemd. Kanoën midden in de nacht, maar wel met een heerlijk zonnetje, waar maak je zoiets nog meer mee? Zodra de nachten vanaf eind augustus weer langer worden steekt het volgende natuurfenomeen de kop op: het noorderlicht! In september is het nog niet zo koud als in de winter, maar kun je al wel van het groene dansende licht aan de horizon genieten. Een zomer in het noorden van Scandinavië is natuurlijk ook niet compleet zonder rendieren. Maak kennis met de grootste ‘bevolkingsgroep’ van Fins Lapland en ga met de Sami mee om de dieren te voeren.

Voigt Travel heeft alvast twee voorbeeldreizen samengesteld, om een idee te krijgen wat de mogelijkheden zijn voor een korte incentive reis in Finland.
 

  • Ruka: actief en sportief incentive finland
  • Harriniva: authentiek Lapland incentives finland

Winter in Lapland

Een sneeuwscootertocht, een huskysafari of slapen in een iglo? De winter in Lapland is sprookjesachtig, een ideaal decor voor een teambuilding uitje. Lees snel meer over de mogelijkheden.

Meer informatie over incentives Finland

Heb je nu al specifieke wensen, of wil je graag tips voor een geweldige week, weekend of midweek? Naar aanleiding van je wensen en onze ervaring stellen wij het ultieme programma op maat voor een Finland incentive reis samen. Voigt Travel zorgt voor een bedrijfsuitje waar je het jaren later nog over hebt! Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar incentives@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel