Groepsreizen IJsland
Groepsreizen IJsland Alles over groepsreizen naar IJsland

Groepsreizen IJsland

Wil jij het bijzondere IJsland ontdekken en tegelijkertijd nieuwe mensen leren kennen? Staat het Noorderlicht, ijsbergen tellen en ongerepte gebieden bezoeken hoog op jouw bucketlist? Ga mee met een groepsreis naar IJsland en maak de reis van je dromen. Benieuwd naar onze groepsreizen naar IJsland? Lees dan verder!

Voordelen van een groepsreis naar IJsland

Ben je benieuwd naar de voordelen van het kiezen voor een groepsreis met Voigt Travel? Alles wordt voor je geregeld: van de rechtstreekse vluchten, transfers en professionele begeleiding tot de accommodaties, maaltijden en bijzondere activiteiten. Daarnaast is het fijn om op reis te zijn met gelijkgestemden, nieuwe mensen te leren kennen en erg bijzonder om ervaringen te delen. Er ontstaan dikwijls mooie vriendschappen tussen groepsreizigers. Een groepsreis naar IJsland is ideaal voor iedereen die van ongerepte natuur en/of fotografie houdt!

Boek een groepsreis naar IJsland

Voigt Travel biedt drie unieke groepsreizen naar IJsland én Groenland aan. Van noorderlicht- tot wandelreizen: sluit je aan bij een van onze groepsreizen en kies voor een onvergetelijke ervaring met Voigt Travel!

Wandelen in IJsland 

Groepsreis: Noorderlichtreis IJsland & Groenland

Ga mee op groepsreis naar Zuidwest-IJsland én de UNESCO Diskofjord van Ilulissat in West-Groenland! We bezoeken deze gebieden medio september: de perfecte reistijd voor jouw groepsreis door IJsland. De herfstkleuren nemen vorm aan, het drukkere zomerseizoen is net voorbij, de zonsondergangen zijn in deze tijd van het jaar prachtig en de kans om het noorderlicht te spotten is hoog! In Ilulissat (Groenland) ben je samen met je groep welkom bij de Inuit locals, vaar je met een boot tussen de ijsbergen en maak je een dagtocht naar de Eqi glacier. In IJsland gaan we uiteraard, naast de Golden Circle bekijken, op noorderlichtjacht!

Groepsreis: Wandelweek Oost-IJsland

Lijkt het jou wat om samen met andere wandelliefhebbers het natuurschoon van IJsland te ontdekken? Ga mee op wandelvakantie in Oost-IJsland! Tijdens deze sportieve reis verblijf je een week in Borgarfjörður, bekend als de 'hikehoofdstad' van IJsland. In de ochtend en avond geniet je van heerlijke lokale gerechten en de gastvrijheid van het hotel, en overdag maak je een aantal prachtige wandelingen onder begeleiding van een ervaren gids. Als een echte local begeef je je tijdens deze groepsreis op de ongebaande paden en wandel je langs de rotsachtige kust en door de ongerepte bergen. Onvergetelijk!

Breidavik 

Groepsreis: Highland Adventure

Ga back-to-basic op avontuur in het ongerepte binnenland van IJsland! Dit is een groepsreis voor de echte wildernis-liefhebber. Tijdens deze reis heb je het gevoel dat je op de maan bent, luister je naar de complete stilte in the middle of nowhere, laat je je rijden in een Land Rover door verse lavavelden, steek je gletsjerrivieren over, kook je je maaltijden naast de auto en slaap je in een daktent. Deze Highland Adventure groepsreis laat je de meest unieke en onontdekte kanten van IJsland zien! Je reist in een kleine groep van maximaal vijf personen door het binnenland van Noord-IJsland. Dit gebied is rijk aan natuurschatten zoals de Askja vulkaankrater, het meer van Víti, watervallen, de gletsjer Vatnajökull, warmwaterbronnen en spectaculaire maanlandschappen.

 

Askja vulkaan 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel