Romantisch IJsland
Romantische vakantie in IJsland - huwelijksreis

Romantisch IJsland

IJsland is ongerept en sprookjesachtig: een ideale romantische bestemming om samen te ontdekken. Of het nu een romantisch weekend met noorderlicht excursie is of een complete rondreis met z’n tweetjes: er is genoeg om samen te ervaren! De prachtige landschappen van IJsland vormen het perfecte decor voor ongelooflijke once-in-a-lifetime avonturen. Een reis naar IJsland vergeet je nooit en dat maakt het de ultieme romantische bestemming.

Wil je een huwelijksreis naar IJsland? Neem contact op met één van onze reisspecialisten via 035 699 0322 of scroll naar beneden om onze meest romantische reizen naar IJsland te bewonderen.
 

Mooiste watervallen   

Waarom is IJsland zo'n romantische bestemming?

IJsland is een ongelooflijk romantische bestemming: het is het land van ijs en vuur, veel vuur. Ontdek met zijn tweetjes spannende landschappen zoals lavavelden, natuurlijke warmtebronnen, geisers, vulkanen en gletsjers. Het noorden van IJsland, je startpunt van een reis met Voigt Travel, is lekker rustig en je vindt er kleine, romantische vissersdorpjes, pure kliffen en hoge bergen. Het mooie licht in IJsland benadrukt het prachtige IJslandse landschap prachtig en in de zomer geniet je bijna de hele dag en nacht van een bijzondere roze gloed in de lucht. Alsof je op een roze wolk leeft! Ook zul je zeker worden geraakt door de vele watervallen die IJsland rijk is.  

Romantiek IJsland paardrijden 

Romantische activiteiten in IJsland

Wat dacht je van hand in hand het noorderlicht aanschouwen? Samen paardrijden door de mystieke valleien van IJsland? Door kleine vissersdorpjes en sfeervolle steden slenteren? Een imposante waterval aanschouwen? Of hoe zou je het vinden om samen de bijzondere ervaring van een walvis spotten te delen? En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat IJsland een broeinest is van geothermische activiteit. Bijna elke stad, hoe klein ook, heeft een zwembad of natuurlijke bron met heerlijk warm water. Er is genoeg te doen en te zien in IJsland om van jouw reis een romantisch avontuur te maken! 

Noorderlicht spotten ijsland romantisch   

Alle romantische overnachtingen in IJsland op een rij

Er zijn een heleboel sfeervolle accommodaties te vinden in IJsland: van imposante luxe hotels tot romantische cabins. Bij veel accommodaties is er een (buiten)jacuzzi te vinden. En wat is er nou romantischer dan samen met een goed glas wijn in een bubbelbad te zitten? Wie weet zie je het noorderlicht wel vanuit jouw hot tub!
 

 
 

Romantische zomerreizen door IJsland

  • 8 dagen Onontdekt Oost-IJsland romantisch ijsland papegaaiduikers spotten
  • 15 dagen Roadtrip door IJsland romantische roadtrip ijsland
  • 15 dagen Avontuur door het binnenland gletsjermeren ijsland romantiek
  • 8 dagen Middernachtzon in het noorden zonsondergang ijsland
  • 22 dagen Camperavontuur door IJsland camperavontuur ijsland
  • 8 dagen Wellnessreis in het noorden beer spa ijsland
 
 

Romantische winterreizen door IJsland

  • 8 dagen bungalow met uitzicht op Akureyri romantisch akureyri ijsland
  • 8 dagen designhotel in betoverend Mývatn romantisch myvatn ijsland
  • 11 dagen Winterse roadtrip door IJsland roadtrip winter ijsland romantiek

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel