Wintersport vakanties

Wintersport vakanties

In Finland, Zweden en IJsland

ruka reis

Marlies Jansen: reisspecialist Voigt Travel
 

Kleinschalig, sfeervol en veelzijdig: dat is een wintersportvakantie in Noord-Europa

"Wintersporten in IJsland en Scandinavië is anders dan anders. Hier combineer je skiën met huskysafari's, sneeuwscootertochten en noorderlicht jagen. Verder geniet je van pistes met maandenlang poedersneeuw. Bovenop de top kijk je uit over de mooiste landschappen. In het noorden van IJsland zie je in de verte diepuitgesneden fjorden. En in de Scandinavische bergen kijk je uit over sprookjesachtige bossen.

Wintersportvakantie boeken

Voigt Travel heeft een groot aanbod met wintersportvakanties naar Scandinavië en IJsland. Scroll verder en ontdek welke reis of wintersportbestemming jouw volgende vakantie wordt.

Bekijk hieronder onze wintersportbestemmingen in Scandinavië en IJsland
 

  • Wintersport in Zweeds Laplandzweden wintersportvakantie
  • Wintersport in Fins Lapland lapland wintersportvakantie
  • Wintersport in Finland finland wintersportvakantie
  • Wintersport in IJsland ijsland wintersportvakantie

Wintersporten in het Pure Noorden

In de wintersportbestemmingen in Midden Zweden en rondom de poolcirkel kun je rekenen op knusse en kleine wintersportplaatsen. Na een fijne dag op de ski's of snowboard proost je samen met je reisgezelschap in een gezellig kroegje en eet je je buik rond in een sfeervol restaurant. De kleinschaligheid maakt een apres-ski in Scandinavië of IJsland extra leuk. Je bouwt makkelijk nieuwe contacten op en je kunt er van verzekerd zijn dat je bij één van de beste restaurants van het dorp zit te eten.

Voigt Travel vindt het belangrijk dat het comfortgehalte van jouw wintersportvakantie hoog is. Daarom kiezen wij voor hotels, lodges en bungalows die dichtbij de piste liggen, op loopafstand. Bij sommige accommodaties stap je, wanneer je de deur achter je dicht doet, zelfs direct op de piste! Kan het nog dichterbij? Ten slotte willen we wintersporten in Scandinavië en IJsland toegankelijk maken. Daarom brengen we jou rechtstreeks naar de mooiste plekken in Zweden, Finland en IJsland toe."

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel