laura-b-ware-zuiden

Sicilië vakanties: fly & drive rondreizen in het Ware Zuiden in 2018

"Op vakantie naar Sicilië? Doen! Het zonovergoten vulkaaneiland Sicilië ligt in het zuiden van Italië en is het grootste eiland in de Middellandse Zee. Sicilië kent een lange en bewogen geschiedenis. Eeuwenlange overheersing door Grieken, Romeinen, Carthagers, Moren en Byzantijnen. Zij hebben Sicilië haar unieke karakter gegeven. Gedurende een Sicilië rondreis met Voigt Travel bezoekt u alle hoogtepunten van dit afwisselende eiland: sprookjesachtige Griekse tempels, Middeleeuwse kastelen en kathedralen, Oosterse tuinen, Byzantijnse vloermozaïeken en gebouwen in Barokstijl. 

Vergeet tijdens een Sicilië vakantie niet de tijd te nemen om de mooie steden te bekijken. Grote steden als Palermo en Catania, maar ook idyllische plaatsen als Taormina, Cefalù en Agrigento. Vergaap u aan de prachtige architectuur en boeiende geschiedenis. Musea en andere interessante gebouwen in overvloed. Maar Sicilië is en blijft een eiland en dus mag u het Italiaanse eiland eigelijk niet overslaan zonder het strand te hebben bezocht. De kusten zijn doorkliefd met schilderachtige zand- en lavastranden. Weelderige vegetatie van amandel- en cactusbomen van palmen tot bloedsinaasappels en op de steile hellingen groeien de druiven voor de overheerlijke Siciliaanse wijnen die goed combineren bij de heerlijke Siciliaanse keuken. U leest het, Sicilië heeft een landschap met vele gezichten.
 

Sicilië is zo afwisselend en veelzijdig, dat u tijdens een korte Sicilië vakantie goed uw best moet doen om alles te zien. Voigt Travel heeft haar best gedaan om een aantal mooie, volledig verzorgde autovakanties en rondreizen naar en op Sicilië samen te stellen. Sicilië is gemakkelijk en snel met uw eigen auto te bereiken dankzij een ferry overtocht. Of maak voor uw vakantie gebruik van de fly & drive reizen op Sicilië, waarbij de huurauto op de luchthaven op u staat te wachten. Overnachten doet u in gezellige agriturismo's of in kleinschalige hotels."

Aanbevolen Sicilië reizen

 • Charmante locaties
  12 dagen, fly & drive, v.a. € 1.395 p.p.

  I Sapori della Sicilia fly & drive

  il-sapori-della-sicilia-fly-drive-thumb
 • Inclusief excursies
  14 dagen, eigen auto, v.a. € 1.045 p.p.

  Sicilia Rurale

  sicilia-rurale-eigen-auto-thumb

Een vakantie op Sicilië

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. U wilt zeker weten dat u op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
cover-image-02

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks van Amsterdam naar Sicilië
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief overtocht Verblijf in een comfortabele hut en auto gratis mee aan boord
overtocht-italie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Lancia Ypsilon
huurauto-lancia-ypsilon
Stopover hotel Inclusief stopover hotel op heen- en terugweg
stopover-hotel-italie