Vaartijden Met de auto naar Sardinië

vakantie sardinie

Vaartijden Sardinië

Dagelijks vertrek
Onze autorondreizen naar Sardinië zijn altijd inclusief de overtocht over de Middellandse Zee. Na de eerste overnachting in Zwitserland rijd je op je gemak over de Alpen naar de haven van Livorno in Noord-Italië. Ook deze etappe reis je op je gemak want Voigt Travel boekt altijd een vertrek in de avond voor jou.
 

Rederij
De passage naar Sardinië wordt uitgevoerd in samenwerking met de rederij Moby Lines, met vertrek van en naar Olbia in het noorden van Sardinië.
 

Vaartijden*
Afhankelijk van de precieze reisdata verschillen de vaartijden, maar u vertrekt altijd aan het einde van de avond. Hierdoor heb je rustig de tijd om naar de haven in Livorno en Olbia te rijden en in de buurt nog iets te eten voor je aan boord gaat.

Er is geen tijdsverschil met Sardinië. Onderstaande lokale tijden zijn als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen door Moby Lines):
 

Heenreis
Livorno - Olbia: vertrek tussen 22:00 en 23:50 uur
 

Terugreis
Olbia - Livorno: vertrek tussen 22:00 en 22:30 uur
 

* De duur van de overtocht is per afvaart verschillend, maar is tussen de 7 en 9 uur. Daardoor kun je de volgende ochtend op tijd weer van de boot af om jouw reis te vervolgen. Ongeveer 4 tot 5 weken voor vertrek word je op de hoogte gesteld van de definitieve afvaartijden. Deze tijden staan vermeld op jouw vouchers.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel