Vaartijden Met de auto naar Sardinië

vakantie sardinie

Vaartijden Sardinië

Dagelijks vertrek
Onze autorondreizen naar Sardinië zijn altijd inclusief de overtocht over de Middellandse Zee. Na uw eerste overnachting in Zwitserland rijdt u op uw gemak over de Alpen naar de haven van Livorno in Noord-Italië. Ook deze etappe reist u op uw gemak want Voigt Travel boekt altijd een vertrek in de avond voor u.
 

Rederij
De passage naar Sardinië wordt uitgevoerd in samenwerking met de rederij Moby Lines, met vertrek van en naar Olbia in het noorden van Sardinië.
 

Vaartijden*
Afhankelijk van de precieze reisdata verschillen de vaartijden, maar u vertrekt altijd aan het einde van de avond. Hierdoor heeft u rustig de tijd om naar de haven in Livorno en Olbia te rijden en in de buurt nog iets te eten voor u aan boord gaat.

Er is geen tijdsverschil met Sardinië. Onderstaande lokale tijden zijn als volgt (onder voorbehoud van wijzigingen door Moby Lines):
 

Heenreis
Livorno - Olbia: vertrek tussen 22:00 en 23:50 uur
 

Terugreis
Olbia - Livorno: vertrek tussen 22:00 en 22:30 uur
 

* De duur van de overtocht is per afvaart verschillend, maar is tussen de 7 en 9 uur. Daardoor kunt u de volgende ochtend op tijd weer van de boot af om uw reis te vervolgen. Ongeveer 4 tot 5 weken voor vertrek wordt u op de hoogte gesteld van de definitieve afvaartijden. Deze tijden staan vermeld op uw vouchers.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel