Fly & drive

"Autovakanties Sardinië: fly & drive rondreizen met huurauto"

sardinie-fly-drive
thijmen-v-ware-zuiden

Thijmen Voogt

"Tijdens de fly & drive rondreizen Sardinië moet niets, maar mag alles"

"De fly & drive rondreizen op Sardinië beginnen bij Voigt Travel al op Schiphol. Daar vertrekt de rechtstreekse vlucht naar dit Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Aangekomen in Olbia staat de comfortabele huurauto al voor je klaar op de luchthaven. Dat is nog eens een onbezorgd begin van jouw autovakantie op Sardinië! Vanaf de luchthaven rijd je meteen naar je eerste accommodatie. Of kies ervoor om tijdens de eerste dag van jouw rondreis meteen één van de Voigt Travel tips te bezichtigen.

Sardinië barst van de mooie bezienswaardigheden en hoogtepunten. Je maakt een prachtige reis langs de mooiste plekken van het eiland. Rij met je auto bijvoorbeeld langs de fotogenieke kust, vol met steile kliffen en witte zandstranden. Op Sardinië zijn nog tal van mooie plekjes waar je het rijk voor jou alleen hebt. Tijdens de Sardinië rondreizen moet niets, maar mag alles. Deel de vakantiedagen in hoe je zich het prettigste voelt. Voigt Travel zorgt voor comfortabele accommodaties op afwisselende locaties en voldoende reistips, het genieten is aan jou.
 

Tijdens de fly & drive rondreis kom je niet alleen aan de kust, je bezoekt ook het authentieke binnenland, waar je overnacht in kleinschalige hotels. Wij hebben voor jou alvast de mooiste plekjes opgezocht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De eigenaren van de accommodaties geven je graag de beste geheimen van Sardinië prijs. Alles is geregeld: van de vlucht en huurauto tot en met de accommodaties. Een fijne vakantie!"

 • Mare & Montagne

  Fly & drive rondreizen op Sardinië van zee tot bergen

  sardinie-fly-drive-mare-montagne-promo
 • Top Select

  Fly & drive rondreizen Sardinië op de beste en mooiste locaties

  sardinie-fly-drive-top-select-promo
 • Relax

  Ontspannen vakantie op Sardinië tijdens een fly & drive rondreis

  sardinie-fly-drive-promo-relax

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks van Amsterdam naar Olbia
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Lancia Ypsilon
huurauto-lancia-ypsilon
Rechtstreeks vliegen Met KLM rechtstreeks van Amsterdam naar Cagliari
vliegen-schotland-klm