Fly & drive

"Autovakanties Sardinië: fly & drive rondreizen met huurauto"

sardinie-fly-drive
thijmen-v-ware-zuiden

Thijmen Voogt

"Tijdens de fly & drive rondreizen Sardinië hoeft u niets, maar mag alles"

"De fly & drive rondreizen op Sardinië beginnen bij Voigt Travel al op Schphol. Daar vertrekt de rechtstreekse vlucht naar dit Italiaanse eiland in de Middellandse Zee. Aangekomen in Olbia staat de comfortabele huurauto al voor u klaar op de luchthaven. Dat is nog eens een onbezorgd begin van uw autovakantie op Sardinië! Vanaf de luchthaven rijdt u meteen naar uw eerste accommodatie. Of kies ervoor om tijdens de eerste dag van uw rondreis meteen één van de Voigt Travel tips te bezichtigen.

Sardinië barst van de mooie bezienswaardigheden en hoogtepunten. U maakt een prachtige reis langs de mooiste plekken van het eiland. Rij met uw auto bijvoorbeeld langs de fotogenieke kust, vol met steile kliffen en witte zandstranden. Op Sardinië zijn nog tal van mooie plekjes waar u het rijk voor u alleen heeft. Tijdens de Sardinië rondreizen hoeft u niets, maar mag u alles. Deel de vakantiedagen in hoe u zich het prettigste voelt. Voigt Travel zorgt voor comfortabele accommodaties op afwisselende locaties en voldoende reistips, het genieten is aan u.
 

Tijdens de fly & drive rondreis komt u niet alleen aan de kust, u bezoekt ook het authentieke binnenland, waar u overnacht in kleinschalige hotels. Wij hebben voor u alvast de mooiste plekjes opgezocht, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De eigenaren van de accommodaties geven u graag de beste geheimen van Sardinië prijs. Alles is geregeld, van de vlucht en huurauto tot en met de accommodaties. Een fijne vakantie!"

 • Mare & Montagne

  Fly & drive rondreizen op Sardinië van zee tot bergen

  sardinie-fly-drive-mare-montagne-promo
 • Top Select

  Fly & drive rondreizen Sardinië op de beste en mooiste locaties

  sardinie-fly-drive-top-select-promo
 • Famiglia

  Fly & drive rondreizen op Sardinië voor het hele gezin

  sardinie-fly-drive-famiglia-promo

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Rechtstreeks vliegen Met Transavia rechtstreeks van Amsterdam naar Sardinië
vliegen-transavia-scandinavie
Inclusief huurauto Onbeperkt aantal km's en minimaal een Lancia Ypsilon
huurauto-lancia-ypsilon