Boeken bij Voigt Travel

vakantie lapland

Hulp bij het boeken van uw reis met Voigt Travel

Hoe kan ik reserveren?

U kunt op drie manieren uw reis boeken:

  • Gemakkelijk en snel online, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • U kunt (op afspraak) langskomen op ons kantoor in Naarden
  • Telefonisch, via 035-69 90 322, ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur en van 26 november t/m 11 maart ook op zaterdag van 10.00 - 16.00 uur (m.u.v. 24 en 31 december 2016)

Kan ik ook een optie nemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Een optie is vrijblijvend en meestal geldig voor 7 dagen of in overleg met u af te stemmen. Wij hebben daar wel al uw gegevens voor nodig. U kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen of online een reservering maken en bij de opmerkingen duidelijk aangeven dat het om een optionele reservering gaat. U krijgt dan van ons een optiebevestiging per e-mail toegestuurd met een referentienummer en een optietermijn. Vermeld u dit referentienummer als u contact met ons heeft over uw optie.

Welke gegevens heb ik nodig?

Zorgt u ervoor dat u van alle reizigers (de gegevens uit) het paspoort of identiteitsbewijs bij de hand heeft als u de reis gaat reserveren. De persoonsgegevens dienen te worden opgegeven zoals vermeld in het paspoort. De eerste officiële voornaam en uw achternaam (meisjesnaam) op uw vluchtbevestiging dienen overeen te komen met de gegevens in uw paspoort.

Wat is 'op aanvraag'?

Als een reis op aanvraag is, dan is deze niet meer beschikbaar. Wij kunnen echter wel nog proberen om extra voorraad (kamers, vliegtuigstoelen) voor u aan te vragen bij onze leveranciers (hotel of luchtvaartmaatschappij). Zo'n aanvraag neemt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen in beslag. Wanneer een aanvraag wordt gehonoreerd, dan is er direct sprake van een definitieve boeking.

Krijg ik een prijsberekening?

Het is technisch (nog) niet mogelijk om een automatische prijsberekening voor u te maken. De reissom staat echter duidelijk vermeld bij tarieven en vertrekdata. Wij garanderen u de reissom die gepubliceerd is. U komt nooit voor verrassingen te staan. Mocht u twijfelen, dan kunt u te allen tijde eerst om een prijsopgave vragen via het contactformulier.

Kan ik reserveren voor volgend jaar?

U kunt altijd een reservering maken voor volgend seizoen door het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een willekeurige vertrekdatum en bij de opmerkingen duidelijk aan te geven dat het om een voorreservering gaat. De voorreservering is vrijblijvend en verplicht u tot niets. Zodra de productie van het nieuwe seizoen helemaal is afgerond, zullen wij contact met u opnemen over de definitieve vertrekdatum en de bijbehorende reissom. Wanneer u akkoord gaat zullen wij de reis voor u bevestigen. Indien u ervan af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen.

(Sneeuwscooter)verzekeringen?

Voigt Travel werkt nauw samen met de Europeesche Verzekeringen. Het is mogelijk om via Voigt Travel een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast kunt u bij de Lapland reizen het eigen risico bij het sneeuwscooteren volledig afkopen. Lees hier meer informatie.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel