Hulp bij het boeken van een reis bij Voigt Travel
Boeken bij Voigt Travel

Hulp bij het boeken van een reis bij Voigt Travel

Hoe kan ik een reis boeken?

Je kunt op 5 manieren een reis boeken:

  1. Gemakkelijk en en snel op onze website, 24 uur per dag, 7 dagen per week
  2. Per e-mail via info@voigt-travel.nl
  3. Telefonisch, via 035 - 699 0322, ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur (van oktober t/m maart zijn wij iedere zaterdag geopend tussen 10.00 en 16.00 uur)
  4. Je kunt (op afspraak) langskomen in onze inspiratieruimte bij ons kantoor in Naarden
  5. Via een afspraak met onze persoonlijke reisspecialist die u telefonisch of via video bellen een advies op maat kan geven


 

Kan ik ook een optie nemen?

Ja, dat is zeker mogelijk. Een optie is vrijblijvend en meestal geldig voor 7 dagen of in overleg af te stemmen. Wij hebben daar wel al jouw gegevens voor nodig. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen.

Welke gegevens heb ik nodig?

Zorg ervoor dat je van alle reizigers (de gegevens uit) het paspoort of identiteitsbewijs bij de hand hebt als je de reis gaat reserveren. De persoonsgegevens dienen te worden opgegeven zoals vermeld in het paspoort. De eerste officiële voornaam en je achternaam (meisjesnaam) op de vluchtbevestiging dienen overeen te komen met de gegevens in je paspoort.

Wat is 'op aanvraag'?

Als een reis op aanvraag is, dan is deze niet meer beschikbaar. Wij kunnen echter wel nog proberen om extra voorraad (kamers, vliegtuigstoelen) voor je aan te vragen bij onze leveranciers (hotel of luchtvaartmaatschappij). Zo'n aanvraag neemt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen in beslag. Wanneer een aanvraag wordt gehonoreerd, dan is er direct sprake van een definitieve boeking.

Krijg ik een prijsberekening?

Het is technisch (nog) niet mogelijk om een automatische prijsberekening voor u te maken. De reissom staat echter duidelijk vermeld bij tarieven en vertrekdata. Wij garanderen je de reissom die gepubliceerd is. Je komt nooit voor verrassingen te staan. Mocht je twijfelen, dan kun je te allen tijde eerst om een prijsopgave vragen via het contactformulier.

Kan ik reserveren voor volgend jaar?

Je kunt altijd een reservering maken voor volgend seizoen door het reserveringsformulier zo volledig mogelijk in te vullen voor een willekeurige vertrekdatum en bij de opmerkingen duidelijk aan te geven dat het om een voorreservering gaat. De voorreservering is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Zodra de productie van het nieuwe seizoen helemaal is afgerond, zullen wij contact met je opnemen over de definitieve vertrekdatum en de bijbehorende reissom. Wanneer je akkoord gaat zullen wij de reis bevestigen. Indien je ervan af wilt zien komt deze reis kosteloos te vervallen.

Verzekeringen?

Voigt Travel werkt nauw samen met Allianz Global Assistance. Het is mogelijk om via Voigt Travel een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast kun je bij de Lapland reizen het eigen risico bij het sneeuwscooteren volledig afkopen. Lees hier meer informatie. 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel