Reisadvies aan huis

Maak een afspraak met een Voigt Travel reisspecialist

Photo

Bernadette van Steensel
 

Onze persoonlijk reisspecialist Bernadette werkt sinds 2009 met veel plezier en enthousiasme in de reiswereld en heeft veel kennis en ervaring opgedaan met de Voigt Travel reisbestemmingen. Ze komt graag bij je thuis (of op een andere locatie) om alle reiswensen te bespreken.
 

"Een reis die past bij jouw wensen"

"Ik vind het een uitdaging om voor jou een reis uit te zoeken die past bij je wensen. In de loop der jaren heb ik vele bestemmingen persoonlijk bezocht. Zo heb ik winters Lapland en Noord-Noorwegen meerdere malen zelf ervaren. Genieten van winterse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of op pad met de husky's in Lapland en varen met het Noorderlichtschip door de fjorden van Noord-Noorwegen. Wat een voorrecht om meerdere keren het noorderlicht te hebben gezien!

In de zomer heb ik de speciale cultuur van de prachtige Italiaanse eilanden op kunnen snuiven. Op Sicilië tijdens het beklimmen van de Etna en het bekijken van eeuwenoude Griekse tempels. Op Sardinië tijdens een boottochtje langs de prachtige kust en gedurende het wandelen in het ruige bergachtige binnenland. In de avonden genoot ik volop van een heerlijk glaasje wijn en de typische gerechten van de Italiaanse keuken op het terras van een bijzondere agriturismo. Graag help ik je bij het vinden van een droomreis naar het Pure Noorden of het Ware Zuiden!"
 

Maak een afspraak met Bernadette

Wanneer je onderstaand formulier invult wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt.

Toevoeging