Reisadvies aan huis

Persoonlijk reisadviesgesprek

Maak een afspraak met onze Voigt Travel reisspecialist

Photo

Bernadette van Steensel
 

Onze reisspecialist Bernadette werkt sinds 2009 met veel plezier en enthousiasme in de reiswereld en heeft veel kennis en ervaring opgedaan met de Voigt Travel reisbestemmingen. Ze helpt je graag bij het waarmaken van je reisdromen en -wensen. Dat doet zij in onze huiskamer in Naarden of via een videobelgesprek.
 

"Een reis die past bij jouw wensen"

"Ik vind het een uitdaging om voor jou een reis uit te zoeken die past bij je wensen. In de loop der jaren heb ik vele bestemmingen persoonlijk bezocht. Zo heb ik Noord-IJsland, winters Lapland en Noord-Noorwegen meerdere malen zelf ervaren. Genieten van winterse activiteiten zoals een sneeuwscootertocht of op pad met de husky's in Lapland en varen met het Noorderlichtschip door de fjorden van Noord-Noorwegen. Wat een voorrecht om meerdere keren het noorderlicht te hebben gezien! Graag help ik je bij het vinden van een droomreis naar het Pure Noorden!"
 

Maak een afspraak met Bernadette

Heb je behoefte aan persoonlijk reisadvies en wil je weten waar je moet zijn om jouw dromen uit te laten komen? Bernadette neemt graag de tijd voor je.

Wanneer je onderstaand formulier invult, wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak waar en wanneer het jou uitkomt. In overleg kan het adviesgesprek ook in de avonduren plaats vinden. Dit reisadviesgesprek kost € 50 per gesprek. Wanneer je een reis bij ons boekt, krijg je dit bedrag terug. We brengen het dan in mindering op de reissom.

Toevoeging