Individuele rondreizen naar Schotland in de nazomer
Nazomeren in Schotland

nazomer schotland

nazomer schotland

Dorien Hilberts: Schotland specialist Voigt Travel
 

"De natuur in Schotland is ongeëvenaard"

"Laat je overweldigen door de ongeëvenaarde schoonheid van Schotland tijdens een fly & drive rondreis of Schotland vakantie met eigen auto. Het land van de Glens, de Lochs, de Bens, de Craigs en Moors. Van eeuwenoude kastelen als Eilean Donan Castle en Urquhart Castle, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. De adembenemende vergezichten, de rijke cultuur, oude tradities en een onstuimige geschiedenis houden je geboeid tot de laatste dag van jouw Schotland vakantie. Vergeet ook niet om een bezoekje te brengen aan een destilleerderij van de nationale drank van Schotland: whisky!"
 

Individuele rondreizen naar Schotland in de nazomer

Onze autorondreizen zijn een aaneenschakeling van wow-momenten: bezoek het historische Edinburgh, rij door de overweldigende natuur van de Schotse Hooglanden (Highlands) en laat je verrassen door de veelzijdigheid van meren als Loch Lomond.
 

 • Korte vakantie 7 dagen, v.a. € 645 p.p.
  Schotse Hooglanden Break schotse hooglanden break
 • Stoer en comfortabel 16 dagen, v.a. € 1.575 p.p.
  Noordelijke Hooglanden Avontuur noordelijke hooglanden avontuur
 • Alle highlights 11 dagen, v.a. € 1.655 p.p.
  Helemaal Schotland Fly & Drive helemaal schotland fly & drive
 • Onontdekt Schotland 10 dagen, v.a. € 825 p.p.
  Charming Scotland charming scotland

Nazomer in Schotland

Wil je er in de nazomer lekker tussenuit? Dan is Schotland de perfecte bestemming. Hier geniet je van overweldigende natuur, eeuwenoude kastelen en de gastvrijheid van de Schotten.

 

Een reis naar Schotland is natuurlijk niet compleet zonder kennis te maken met de locals. De Schotten zijn trots op hun land en dat zie je overal terug. Of dat nu in de pub is, op straat of bij mensen thuis.

 

Nazomer reizen boeken

Voigt Travel heeft een mooi aanbod van Schotland reizen in de zomer. Elke reis is uitstekend verzorgd en brengt u langs diverse hoogtepunten van Schotland.
 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel