Online Magic Summer inspiratieavond
Magic Summer inspiratieavondOnline presentaties over IJsland, Schotland en Scandinavië

Online Magic Summer inspiratieavond

De zomer in het Pure Noorden is magisch! Wat gebeurt er in IJsland als de zon niet meer onder gaat? Hoe beleven de Schotten hun zomer? Hoe ervaren ze in Scandinavië de Scandinavische Indian Summer, de ruska? En wat zijn de favoriete plekken van onze reisspecialisten om de magische zomermomenten van het Pure Noorden te beleven? Tijdens de online Magic Summer inspiratieavond inspireren we je met informatie en mooie verhalen over de middernachtzonavonturen en nazomerhoogtepunten van de locals en onze reisspecialisten. Als kers op de taart geven we je de bruikbare tips over de beste plekken om deze belevenissen mee te maken.
 

 

Wat, waar en hoe?

  • De online Magic Summer inspiratieavond vindt online plaats via webinars (online presentaties) op donderdag 28 mei 2020 om 19:30 uur.
  • Bij aanmelding ontvang je een e-mail waar een link naar de online presentatie, die je graag wilt zien, staat. Als je daar op het juiste tijdstip op de juiste dag klikt, kun je de online presentatie(s) bijwonen. Je kunt tijdens de presentatie stemmen op polls en chatten met onze reisspecialisten.
  • Er zijn drie presentaties. Elke presentatie duurt ongeveer 20 minuten. Elk half uur begint er een nieuwe presentatie. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden

Voordat je de online presentatie die je graag wilt zien kunt bijwonen, is het nodig om je aan te melden. Dat kan via onderstaande button.
 

 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel