Online WinterEvent 2021

Online WinterEvent 2021

Afspraak maken in Naarden

voigt travel

Graag verwelkomen wij je op ons kantoor in Naarden!

Wij hopen dat je ook zo hebt genoten van onze presentatie(s) gedurende het WinterEvent 2021, en dat je wensen weer wat meer contouren hebben gekregen.

Ben je er bijna klaar voor om voor komende winter je droomreis te boeken, maar vind je het prettig om ons persoonlijk te ontmoeten en samen met ons je boeking te maken? Op zaterdagen 2 oktober en 9 oktober staan onze reisspecialisten voor je klaar in onze inspiratieruimte om met veel enthousiasme je te helpen.

Maak hiervoor een afspraak via onderstaand formulier. Let op, vol = vol! Ook willen wij je verzoeken om met maximaal 4 personen naar de afspraak te komen. Uiteraard houden wij rekening met geldende corona maatregelen en zorgen wij voor een veilige setting voor het gesprek.
 

Beschikbaarheid van onze reizen naar Lapland

Helaas zijn onze reizen naar Lapland met vertrek in de kerstvakantie en rondom oud & nieuw al volgeboekt. Ook in de krokusvakantie hebben we geen beschikbaarheid meer in de week van 27 februari. Indien je graag in de genoemde periodes op reis wilt naar Lapland, kunnen wij je helaas voor dit winterseizoen niet helpen. Uiteraard stellen wij op een later moment graag samen met jou een mooie Lapland reis voor het winterseizoen 2022/2023 samen. Of je kunt overwegen een van onze andere mooie bestemmingen te bezoeken in deze periode, zoals Midden-Zweden of Noord-IJsland

 

 

${2f886d99-983f-48da-9f9c-25d7e0dc33fb}

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel