Online WinterEvent 2021

Online WinterEvent 2021

Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen, Noord-IJsland, Zuid-Scandinavië, groepsreizen en het noorderlicht

voigt travel

Meld je aan voor het Voigt Travel WinterEvent!

Wil je meer weten over de bestemmingen Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen, Noord-IJsland of Zuid-Scandinavië of ben je van plan om er naartoe op vakantie te gaan? Kom dan sfeerproeven en kennismaken met onze reisspecialisten en bestemmingen tijdens het online WinterEvent van 27 september t/m 7 oktober 2021.

Tijdens het online WinterEvent vertellen we je ook graag alles over onze groepsreizen en het noorderlicht. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.


Presentaties

Tussen 27 september en 7 oktober vinden acht inspirerende online presentaties plaats. Tijdens deze online presentaties vertellen de reisspecialisten van Voigt Travel, aan de hand van veel sprekende foto's en video's, waarom je deze winter naar Lapland, Noord-Noorwegen, Noord-IJsland of Zuid-Scandinavië wilt, wat je er kunt doen, wat de bestemming zo bijzonder maakt en waarom je er met Voigt Travel heen moet gaan. Ten slotte vertellen we je alles over onze manier van reizen, de vele extra's en de goede voordelen. Altijd al in een gezellige groep naar het Pure Noorden willen reizen? Onze reisspecialisten vertellen u hier ook graag alles over.

 
Maandag 4 oktober
19.30 - 20.15 uur Wintersport Noorwegen, Zweden en Finland presentatie Aanmelden
Dinsdag 5 oktober
19.30 - 20.15 uur Groepsreizen presentatie Aanmelden
Woensdag 6 oktober
19.30 - 20.15 uur Lapland presentatie Aanmelden
Donderdag 7 oktober
19.30 - 20.15 uur Noord-IJsland presentatie Aanmelden
  Terug naar inschrijven