Noord-IJsland puur natuur

Deze relaxte rondreis in Noord-IJsland beleef je met je eigen auto. De reis begint meteen als je thuis wegrijdt. In Denemarken stap je aan boord van een schip dat je over de Noord-Atlantische oceaan via de Faeröer Eilanden naar IJsland brengt. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten over de uitgestrekte oceaan en spot je zelfs wildlife! In Noord-IJsland wachten de lavavelden, kraters en modderpoelen je op om ontdekt te worden.

De 12-daagse eigen auto rondreis naar IJsland in het kort
Vanuit Hirtshals in Denemarken stap je aan boord van Smyril Line en zet je koers richting het noorden. Je slaapt 2 nachten aan boord van deze cruise over de Noord-Atlantische oceaan. Na 1 dag varen wordt er een tussenstop gemaakt op de Faeröer Eilanden. Dezelfde dag nog vaar je verder naar IJsland, waar je aankomt tussen de imposante fjorden van Oost-IJsland in Seyðisfjörður. Na aankomst hoef je niet ver te rijden totdat je aankomt bij de eerste slaapplek op IJsland, Blábjorg Resort. Je verblijft hier 3 nachten, dus je hebt genoeg tijd om dit fantastische wandelgebied en de fjorden te ontdekken. Je verlaat het oosten en vervolgt de route naar het magische Mývatn. Je verblijft hier 3 nachten in Vogafjós Farm Resort. Genoeg tijd om al het natuurschoon wat de regio te bieden heeft te gaan zien. In dit interessante vulkaanlandschap hoef je je niet te vervelen. Het Mývatn meer, lavavelden, kraters en modderpoelen zijn allemaal het bezoeken waard. Uiteraard kun je een duik in de Mývatn Nature Baths niet overslaan, voor het gemak zit het entree daarom al bij je reis inbegrepen. Hier relax je zoals de locals dit doen. De laatste nacht op IJsland is wederom in het oosten. Je verblijft in Hótel Eyvindará waar je de reis op IJsland afsluit met een mooie wandeling naar de nabijgelegen Skagafell berg en langs de Eyvindará rivier. Maar de reis is nog niet voorbij, vanuit Seyðisfjörður ga je weer aan boord van Smyril Line die je terugvaart naar Hirtshals.  

Verzorging
Je verblijft:

 • 2 nachten in een 1-4 persoons binnenhut aan boord van Smyril Line op basis van logies
 • 3 nachten in Blábjörg Resort op basis van logies & ontbijt 
 • 3 nachten in Vogafjós Farm Resort op basis van logies & ontbijt
 • 1 nacht in Hótel Eyvindará op basis van logies & ontbijt
 • 2 nachten een 1-4 persoons binnenhut aan boord van Smyril Line op basis van logies


Extra's bij je reis

 • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
 • Wegenkaart en reisgids (voucher t.w.v. €35 per boeking)

Highlights

 • Onontdekte natuur
 • Uniek wandelgebied
 • Walvis hoofdstad Húsavík
 • Lavavelden, kraters en modderpoelen
 • Bijzondere overtocht van Hirtshals naar Seyðisfjörður via de Faeröer eilanden
 • Mývatn Nature Bath
Deze reis van dag tot dag
Tarieven en vertrekdata
 • Eigen auto
 • 12 dagen
 • Logies en ontbijt
 • juni - augustus
 • Incl. ferry overtocht met verblijf in binnenhut
 • Inbegrepen: Entree Mývatn Nature Baths t.w.v. € 49,50
eline-d-ijsland

Eline van Dam

Pure Noorden specialist Voigt Travel

Op de kaart

Verblijf aan boord van Smyril Line

Verblijf in Blábjörg Resort

Verblijf in Vogafjós Farm Resort

Verblijf in Hotel Eyvindará

Een ervaring om nooit te vergeten

Noord-IJsland puur natuur

Bekijk snel het overzicht van de IJsland rondreis die je van dag tot dag gaat beleven. Het moment van de excursie(s) wordt voor vertrek bekend gemaakt. Verder ben je in IJsland vrij om zelf je dagen in te delen.

Deze reis van dag tot dag
Sluit dag tot dag

Dag 1 De Noord-Atlantische oceaan oversteken

De reis is eerder vanuit huis al begonnen en vandaag stap je aan het einde van de ochtend in Hirtsha...

De reis is eerder vanuit huis al begonnen en vandaag stap je aan het einde van de ochtend in Hirtshals aan boord van de M/S Nörrona, het schip van Smyril Line. Je zet koers naar het noorden over de Noord-Atlantische oceaan. De route is spectaculair! Langs immens hoge fjorden vaar je over de uitgestrekte oceaan naar het volgende indrukwekkende natuurtafereel. Onderweg spot je wildlife, geniet je van de zonsopgang of -ondergang en bewonder je de veranderende lucht. Overnachting in een 1-4 persoonsbinnenhut aan boord van Smyril Line.
Rijafstand Utrecht – Hirtshals: ca. 945 km | ca. 9 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 2 Wildlife spotten

Je wordt wakker midden op de oceaan, hoe gaaf is dat! Je kan aan boord genieten van een lekker ontbi...

Je wordt wakker midden op de oceaan, hoe gaaf is dat! Je kan aan boord genieten van een lekker ontbijt. Ga op de uitkijk staan en misschien spot je wel een walvis. Er worden geregeld zeevogels zoals de populaire papegaaiduiders en jan-van-genten, bultruggen en orka’s gezien op deze route. Op het schip is ook genoeg te doen om je niet te vervelen. Ga bubbelen in de jacuzzi of kijk een film in de bioscoop. Aan het einde van de dag kom je aan bij de Faeröer Eilanden. Hier wordt een korte tussenstop gemaakt waar personen kunnen uit- en instappen. Wil je deze eilandengroep graag ontdekken? Kies dan voor een reisuitbreiding op de Faeröer Eilanden van 3 nachten. Het schip vaart verder richting IJsland. Overnachting in een 1-4 persoonsbinnenhut aan boord van Smyril Line.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 3 Welkom op IJsland

Vandaag vaar je vroeg in de ochtend de imposante fjorden in het oosten van IJsland binnen. Je meert ...

Vandaag vaar je vroeg in de ochtend de imposante fjorden in het oosten van IJsland binnen. Je meert aan in Seyðisfjörður waar de reis op IJsland van start gaat. Na aankomst hoef je maar een klein stukje te rijden naar Blábjörg Resort. Je wordt hier warm ontvangen in het vissersdorp Borgarfjörður Eystri, waar ze je alles over kunnen vertellen. In de nabijgelegen haven komen elk jaar de papegaaiduikers. Van een afstand van 2 meter kun je deze indrukwekkende vogels bewonderen. Overnachting in Blábjörg Resort.
Rijafstand Seyðisfjörður – Borgarfjörður Eystri: ca. 95 km | ca. 1,5 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 4 Wandelen op ongerepte paden

Word wakker en geniet van een lekker ontbijt. Ben je een wandelliefhebber? Dan word je hier heel gel...

Word wakker en geniet van een lekker ontbijt. Ben je een wandelliefhebber? Dan word je hier heel gelukkig! In de omgeving zijn namelijk 170 kilometer aan wandelpaden. Kies je voor een wandeling door de fjorden of richting het binnenland? Bij Blábjörg Resort adviseren ze je graag over de leukste routes. Op zoek naar meer snelheid? Boek dan een mountainbike tocht door de omgeving. Overnachting in Blábjörg Resort.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 5 Rust en natuur

Na lekker uitgeslapen te hebben wacht er vandaag weer een heerlijke dag in IJsland op je. Trek erop ...

Na lekker uitgeslapen te hebben wacht er vandaag weer een heerlijke dag in IJsland op je. Trek erop uit voor nog een fantastische wandeling in de natuur. Of geniet van de verschillende spa faciliteiten in Blábjörg Resort. Breng daarnaast ook eens een bezoek aan de KHB brouwerij naast het hotel voor een lokaal biertje of échte IJslandse Landi. Overnachting in Blábjörg Resort.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 6 Diamond Circle

Na weer een goed ontbijt stap je in de auto en rijd je richting het noorden van IJsland. Onderweg ma...

Na weer een goed ontbijt stap je in de auto en rijd je richting het noorden van IJsland. Onderweg maak je kennis met de Dettifoss waterval, de krachtigste waterval van Europa. Via een 100 meter brede rotswand stort 193 m³ water per seconde 44 meter naar beneden. Daarnaast kun je een stop maken bij de hoefvormige kloof Asbyrgi. De kloof is 3,5 kilometer lang en 1,1 kilometer breed wat het een spectaculair gezicht maakt. Heb je nog tijd over? Rijd dan, terwijl je afdaalt naar Mývatn, langs nog een highlight, de Goðafoss waterval. Overnachting in Vogafjós Farm Resort. 
Rijafstand Borgarfjördur Eystri - Mývatn: ca. 384 km | ca. 5,5 uur (langs de diamond circle)
Rijafstand Borgarfjördur Eystri - Mývatn: ca. 214 km | ca. 3 uur 
 
Toon minder

Toon meer

Dag 7 Lofthellir ijsgrot

Heb jij ooit wel eens een ijsgrot van binnen gezien? Ga mee op avontuur naar de Lofthellir ijsgrot. ...

Heb jij ooit wel eens een ijsgrot van binnen gezien? Ga mee op avontuur naar de Lofthellir ijsgrot. Een ondergronds paradijs vol ijsstalagmieten en -stalactieten. Alleen samen met een lokale gids mag je deze mysterieuze grot betreden. Sluit deze indrukwekkende dag af met een bezoek aan de Mývatn Nature baths, de entree zit al bij je reis inbegrepen. Hier relax je zoals de locals dit doen. Overnachting in Vogafjós Farm Resort.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 8 Ontdekkingstocht Mývatn

Ga vandaag zelf op ontdekkingstocht door Mývatn, er is genoeg te zien in dit vulkanische gebi...

Ga vandaag zelf op ontdekkingstocht door Mývatn, er is genoeg te zien in dit vulkanische gebied. Van lavavelden, kraters, vulkanen en modderpoelen, Mývatn heeft het allemaal. Ben je een volgeliefhebber? Dan is het Mývatn meer ‘the place to be’ voor jou. Op zoek naar nog meer avontuur? Boek dan een dagtocht per superjeep naar de Askja vulkaan en lavavelden van Holuhraun. De tocht met de superjeep is al fantastisch, maar de hike naar het Askja meer is echt onvergetelijk! Overnachting in Vogafjós Farm Resort.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 9 Waterval Fardagafoss & Vök Baths

De laatste ochtend in Mývatn is aangebroken. Heb je alle highlights gisteren al ontdekt of st...

De laatste ochtend in Mývatn is aangebroken. Heb je alle highlights gisteren al ontdekt of staan er nog een aantal op je lijstje? Het gebied rondom de Krafla vulkaan mag je niet missen! Je rijdt vandaag terug richting het oosten van IJsland naar Egilsstaðir, dat gelegen is aan de oevers van de Lagarfljót rivier. Een aanrader is een wandeling naar de waterval Fardagafoss. Sluit de mooie reis door IJsland af in de outdoor hot tubs op het terras of breng nog een bezoek aan de geothermische Vök Baths. De baden drijven op zee. Overnachting in Hótel Eyvindará.
Rijafstand Mývatn - Egilsstaðir: ca. 225 km | ca. 3 uur
 
Toon minder

Toon meer

Dag 10 Afscheid nemen van IJsland

Na een vroeg ontbijt is het tijd om richting Seyðisfjörður te rijden. Hier stap je weer...

Na een vroeg ontbijt is het tijd om richting Seyðisfjörður te rijden. Hier stap je weer aan boord van de M/S Nörrona, het schip van Smyril Line. Kijk bij het wegvaren uit de hoge fjorden nog even achterom en neem afscheid van IJsland. Deze nacht wordt er net als op de heenreis een korte tussenstop gemaakt bij de Faeröer eilanden. Uiteraard kunt u hier lekker doorheen slapen. Overnachting in een 1-4 persoonsbinnenhut aan boord van Smyril Line.
Rijafstand Egilsstaðir – Seyðisfjörður: ca. 25 km | ca. 30 min
 
Toon minder

Toon meer

Dag 11 Midden op de Noord-Atlantische oceaan

U wordt wederom wakker op zee, wat een adembenemend uitzicht over de oceaan! Je bent ondertussen een...

U wordt wederom wakker op zee, wat een adembenemend uitzicht over de oceaan! Je bent ondertussen een professional geworden in het spotten van walvissen. Lukt het vandaag weer? Verwen jezelf vanavond met een laatste vakantie diner in het restaurant aan boord. Overnachting in een 1-4 persoonsbinnenhut aan boord van Smyril Line.
 
Toon minder

Toon meer

Dag 12 Terug op het vasteland

De 2 nachten op zee zijn voorbijgevaren, net als deze mooie reis. Je komt aan het begin van de midda...

De 2 nachten op zee zijn voorbijgevaren, net als deze mooie reis. Je komt aan het begin van de middag aan in Hirtshals waar je weer van boord gaat. De vele mooie herinneringen bespreken jullie samen in de auto terug naar huis en jullie kunnen niet wachten om de foto’s en verhalen te delen met vrienden en familie.
Rijafstand Hirtshals – Utrecht: ca. 945 km | ca. 9 uur
 
Toon minder

Toon meer

BEKIJK
OVERZICHT
Dag 1 De Noord-Atlantische oceaan oversteken
Dag 2 Wildlife spotten
Dag 3 Welkom op IJsland
Dag 4 Wandelen op ongerepte paden
Dag 5 Rust en natuur
Dag 6 Diamond Circle
Dag 7 Lofthellir ijsgrot
Dag 8 Ontdekkingstocht Mývatn
Dag 9 Waterval Fardagafoss & Vök Baths
Dag 10 Afscheid nemen van IJsland
Dag 11 Midden op de Noord-Atlantische oceaan
Dag 12 Terug op het vasteland
Sluit dag tot dag

Reisuitbreiding

huskysafari

Faeröer Eilanden

Onontdekt en ongerepte eilandenarchipel

Als er één bestemming onontdekt én ongerept is, dan is het wel de eilandengroep Faeröer, bestaande uit in totaal 18 eilanden. De grootste eilanden zijn met bruggen en tunnels met elkaar verbonden en de kwaliteit van de wegen is goed. Pas echter wel op voor de vele schapen rondom de weg! In het ruige landschap zijn veel hoogteverschillen, water, fjorden en steile kliffen. De eilanden zijn compact en je kunt dus veel zien in een korte tijd. Maar om echt de mooiste plekjes te ontdekken kun je het beste wandelend de natuur intrekken. Geniet van de indrukwekkende Múlafossur waterval, kom oog in oog met de opvallende papegaaiduiker en laat je overweldigen door de imposante natuur.
 

De reisuitbreiding in het kort

Als je kiest voor de reisuitbreiding naar de Faeröer Eilanden vertrek je op zaterdag in plaats van dinsdag. Na de comfortabele ferry overtocht vanuit Hirtshals kom je 's avonds aan wal in de haven van Tórshavn, de hoofdstad van de Faeröer Eilanden. Welkom op deze unieke bestemming waar op elk eiland weer een nieuw, prachtig uitzicht op je staat te wachten! Binnen 10 minuten rijd je naar het Hilton Garden Inn Faroe Islands waar je tijdens je verblijf op de Faeröer Eilanden overnacht. Vanuit de hoofdstad heb je 3 dagen de tijd om de eilandengroep te gaan ontdekken. Met de auto reis je gemakkelijk van eiland naar eiland door middel van verschillende tunnels. Sommige eilanden bereik je per ferry. Je bent hier constant omringd door de imposante en ruige natuur. Op de laatste dag vertrekt de ferry pas weer tegen de avond vanuit Tórshavn naar IJsland, dus je hebt alle tijd om ook die dag nog volop te genieten van deze bijzondere eilandengroep.


Hoogtepunten

 • Historisch en bruisend Tórshavn
 • Pittoresk Gjógv
 • Beklimmen Slættaratindur, hoogste berg van de Faeröer Eilanden
 • Múlafossur waterval
 • Het fotogenieke plaatsje Saksun
 • Papegaaiduikers bij de Vestmanna kliffen
 • Wandelen naar de vuurtoren van Kallur
 • Indrukwekkende uitzichten vanaf Sørvágsvatn, het grootste meer van Faeröer


Verblijf

Je verblijft:

 • 3 nachten in Hilton Garden Inn Faroe Islands in Tórshavn op basis van logies & ontbijt


Hilton Garden Inn Faroe Islands

Sfeer
Dit gloednieuwe, moderne 4-sterren hotel biedt een zeer comfortabel verblijf. Het moderne gebouw, met graszoden op het dak, heeft in totaal 130 kamers.

Ligging
Aan de rand van Tórshavn, op ca. 20 minuten lopen van de haven en de bezienswaardige domkerk. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Door de ligging op een heuvel is er een mooi uitzicht op de omgeving.

Faciliteiten
Het Hilton Garden Inn Faroe Islands is een nieuwgebouwd hotel. Het beschikt over een receptie, lounge, bar, restaurant met lokale producten en een fitnesscentrum. De moderne, ruime kamers beschikken een 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden, koffie- en theefaciliteiten, een kluisje, bureau en zithoekje. Badkamer met bad/douche en toilet en een föhn. Gratis WiFi is beschikbaar.

Inbegrepen

 

 • 3 nachten in Hilton Garden Inn Faroe Islands in een 2-persoons kamer met douche en toilet, op basis van logies en ontbijt
 • Gratis parkeergelegenheid bij het hotel


De tarieven vind je op de tarievenpagina.

 • reisuitbreiding-faroer-eilanden-hilton
 • reisuitbreiding-faroer-eilanden-hilton-bed
 • reisuitbreiding-faroer-eilanden-hilton-restaurant
 • reisuitbreiding-gjaargardur-hotel
 • Faeroer-Eilanden-reisuitbreiding
 • Saksun-Faeroer
 • Gasadalur-Faeroer-sfeer
 • Vestmanna-Faeroer

Excursies

Maak de rondreis IJsland compleet met een aantal onvergetelijke excursies
In IJsland kun je van alles ondernemen en het kan niet anders of je wilt iets bijzonders gaan beleven! Voigt Travel heeft een aantal unieke activiteiten en excursies voor je geselecteerd.

myvatn-excursies-inbegrepen1

Excursies Mývatn (inbegrepen)

myvatn-nature-bath

Entree Mývatn Nature Baths (inbegrepen)

Laat je omringen door de rust en de natuur van Mývatn en dompel je onder in één van de baden. De lagune heeft een temperatuur van 36-40 graden en door de hoeveelheid mineralen en zwavel is het zeer goed voor de huid. Geniet er samen met de “locals” van een drankje. Voor de IJslanders is dit namelijk écht een dagje uit. Ervaar de geothermische stoom die opstijgt in de stoombaden en kom geheel tot rust.

 • Prijs: Inbegrepen
 • Duur: 1 dag
 • NB: handdoek is inbegrepen, entree voor de gehele dag
excursies-husavik-zomer

Excursies Húsavík

walvissen-spotten-eiken-boot

Walvissen spotten vanaf een traditionele eiken boot

Húsavík is dé walvishoofdstad van IJsland. Stap hier op de traditionele IJslandse eiken boot en ga op zoek naar de walvissen. Tijdens de tour kun je deze zeezoogdieren van dichtbij bewonderen maar ook dolfijnen zwemmen vaak met de boot mee. De gids vertelt aan boord van alles wat je over walvissen moet weten en er is alle tijd om de dieren mooi op de foto te zetten. Lees meer over walvissen spotten in IJsland.

 • Prijs: € 77 per persoon | € 40 per kind 7 t/m 15 jaar | Gratis voor kinderen t/m 6 jaar
 • Duur: ca. 3 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
 • NB: Inclusief gids, warme overall en indien nodig regenkleding
whale-rib-boat

Walvissafari en papegaaiduikers spotten per RIB-boot

Durf je het aan om verder op zee te gaan? Ga dan aan boord van de RIB-boot van Gentle Giants. Vanuit Húsavík verlaat je de baai om op zoek te gaan naar de grotere walvissen. Onderweg stop je bij ‘Puffin Island’, waar je duizenden papegaaiduikers kunt aanschouwen. De gids vertelt je graag meer over de walvissen en de papegaaiduikers. Dit is een excursie voor de avontuurlijke walvisspotter. Deze excursie is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar (min. 1,30 lang) en voor mensen met hart- of rugproblemen. Bekijk de video van de excursie. Papegaaiduikers zijn te zien tot ongeveer 20 augustus.

 • Prijs: € 134 per persoon | € 94 per kind 8 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 2 uur
 • Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld
 • NB: Minimum leeftijd 8 jaar | Inclusief gids en een warme veiligheidsoverall
myvatn-excursie-omslag

Excursies Mývatn

ijsland-ontdek-ijsgrot-loftheller

Ontdek de ijsgrot Lofthellir

De ijsgrot Lofthellir heeft ongelofelijke ijsformaties. Sommige ijsformaties zijn zelfs al honderden jaren oud. Met de veiligheidsuitrusting aan, hike je door het lava landschap richting de ijsgrot. De route voert je langs ruige wegen en geologische hoogtepunten. Zo zie je de vulkaan Mt. Hverfjall en de kraterrij van Lúdentarborgir. Voordat je de grot betreedt vertelt de gids je alles over de geschiedenis en de wetenschap. De grot zat vroeger bijvoorbeeld vol met magma. Eenmaal binnen bewonder je de natuurlijke ijssculpturen. Je hoort de druppels van het plafond neerkomen op het ijs, hét ultieme grot geluid. Ga buiten je comfortzone en bekijk deze bijzondere ijsgrot van binnen. Niet geschikt voor jonge kinderen, mensen met claustrofobie of mensen met een slechte conditie. Tijdens de excursie kruip je een klein stuk, maar de vuistregel hierbij is: als je je goed voelt in een lift, dan zit je goed. Bekijk de video van de excursie.

 • Prijs: € 254 per persoon | € 204 per kind 8 t/m 12 jaar
 • Duur: ca. 4-5 uur
 • NB: Minimum leeftijd 8 | Inclusief gids, materiaal om de grot te verkennen (helm, hoofdlamp en laarzen met ijzeren studs) | Mogelijk van 25 mei - 1 oktober
ijsland-avontuurlijke-tocht-superjeep-askja-holuhraun

Avontuurlijke tocht met Super Jeep naar Askja & Holuhraun

De Super Jeep is de ideale manier om door IJsland te rijden, want het is comfortabel en veilig. Deze jeeprit naar de vulkaan Askja en de lavavelden van Holuhraun is een excursie op zich. Onderweg stop je waar je maar wilt terwijl de gids je alles vertelt over het landschap. Na een stuk rijden hike je naar het Askja meer. Waan je op een andere planeet en aanschouw de wildernis en de adembenemende zoetwaterbronnen. Kun je een geheim bewaren? Het verhaal gaat de ronde dat er een draak in de kloof woont! Bekijk de video van de excursie.

 • Prijs: € 401 per persoon | € 321,50 per kind 6 t/m 15 jaar
 • Duur: ca. 12-13 uur
 • NB: Minimum leeftijd 6 | Inclusief gids | Mogelijk van 12 juni - 15 oktober
egilsstadir-zomer-excursies

Excursies Egilsstaðir

egilsstadir-entree-vok-baths

Entree Vök Baths

Verwen jezelf met een bezoek aan Vök Baths. Vanuit de drijvende geothermische baden geniet je van het uitzicht over het Urriðavatn meer en ga je volledig op in de omgeving. Het warme water in Vök komt uit de hete bronnen die diep onder het meer gelegen zijn. Het bronwater is zo schoon dat je het zelfs kunt drinken! Een drankje van dit bronwater met lokale kruiden is bij de entree inbegrepen.

 • Prijs: € 56,50 per persoon | € 32,00 per kind 6 t/m 16 jaar | € 43,00 per persoon 65+ | € 9,50 per kind onder de 6 jaar
 • Duur: ca. 1,5 uur
 • NB: handdoek is inbegrepen

Reviews Onze reviews met 2, 3, 4 en 5 sterren

4,7
2895 reviews

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel

Ook deze reizen kunnen je interesseren

 • Complete rondreis met eigen auto
  19 dagen, rondreis met eigen auto, v.a. € 3.725 p.p.

  Grand Tour IJsland

  Grand Tour IJsland
 • Ontspan met de locals
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 2.215 p.p.

  Noord-IJsland Relax fly & drive

  Noord-IJsland Relax fly & drive
 • Noordoost IJsland
  8 dagen, fly & drive, v.a. € 2.115 p.p.

  Onontdekt IJsland fly & drive

  Onontdekt IJsland fly & drive