Incentive IJsland hoogtepunten
Incentive reis Noord-IJsland De hoogtepunten op een rij

Incentive Noord-IJsland: de hoogtepunten

Voor incentive Noord-IJsland reizen ben je bij Voigt Travel aan het juiste adres. Maar hoe ziet zo'n incentivereis er uit? Op deze pagina laten we het je zien. Lees verder!
 


 

Vlucht

Liever geen week het kantoor sluiten of vrije dagen opnemen? Geen probleem! Voigt Travel vlieg je in samenwerking met Transavia rechtstreeks, in nog geen drie uur naar Noord-IJsland. Je vliegt op dinsdag of zaterdag waardoor je in de gelegenheid bent om zowel een weekend- als een midweek af te reizen naar IJsland.
 

Verblijf

In Noord-IJsland zijn verschillende soorten slaapplekken waar je kunt verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties voor een incentive Noord-IJsland. Verblijf in een bungalow, appartement of hotel. Als je wil verzorgen wij op elke locatie de maaltijden voor jou.
 

Activiteiten

Krater beklimmen IJsland
Beklim een eeuwenoude krater
Noord-IJsland is rijk aan tal van actieve en slapende vulkanen. Maar ook van kraters en magmaformaties die ontstaan zijn tijdens vulkaanuitbarstingen in het verleden. Wandel met een gids naar de top van de Hverfjall krater en geniet van het uitzicht én de zonsopkomst of -ondergang.  
 
Super Jeep
Met een Super Jeep naar de Dettifoss
's Winters zijn bepaalde wegen in Noord-IJsland minder goed bruikbaar. Zo ook de weg naar de honderd meter hoge Dettifoss waterval. Gelukkig kun je er met een Super Jeep wel komen. De route er naartoe is adembenemend. Je scheurt letterlijk over lavavelden, tussen steile bergpieken, door naar afgelegen gebieden.
 
Sneeuwscootertocht IJsland incentive
Sneeuwscooteren over lavavelden
Ook met de sneeuwscooter kun je het vulkanische landschap van Noord-IJsland goed ervaren. Ervaar de rust, het uitgestrekte landschap en de snelheid die je er kunt maken.
 
IJsgrot IJsland incentive
Sneeuwschoenwandelen naar ijsgrotten en kratermeren
Wandel op sneeuwschoenen langs grillige magmaformaties naar 'geheime' grotten en diepblauwe kratermeren. Je kunt zelfs in de ijsgrotten. De kratermeren zijn kokend heet dus die kun je beter overslaan.
 
Warmwaterbron ijsland incentive
Tot rust komen in een warmwaterbron
Na een dag avontuur is er niets lekkerder dan ontspannen met een lokaal gebrouwen biertje in een warmwaterbron. In het noorden van IJsland heb je Mývatn Nature Baths. Dit geothermische warmwaterbad is een lust voor het oog - en ook voor je huid, longen en temperatuur. 
 
walvissen ijsland incentive
Walvissen spotten
Niet alleen reizigers zijn dol op Noord-IJsland: ook walvissen bezoeken dit land maar al te graag. 's Winters kun je in Noord-IJsland gewoon walvissen spotten. Bijvoorbeeld vanaf een traditionele eikenhouten vissersboot.
 
Sneeuwscootertocht Lapland incentive
Jagen op het noorderlicht
Noord-IJsland is één van de beste plekken om het noorderlicht te zien. Er is zelfs wetenschappelijk onderzoek gedaan wat uitwijst dat je 90% kans hebt wanneer je vijf dagen of meer in deze regio verblijft. In combinatie met het buitenaards mooie landschap is dit een onvergetelijke ervaring.

Benieuwd naar alle incentive mogelijkheden?

Vraag een reisvoorstel op maat aan voor je incentive reis naar Noord-IJsland. Of bekijk de andere bestemmingen waar wij incentive reizen voor kunnen organiseren. 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel