Midweek

"Een midweek boordevol activiteiten voor jouw winter vakantie in IJsland"

ijsland-winter-actief-winteravontuur-header

5 mooie IJsland winter reizen gevonden

 • Inclusief diners Boekbaar 2021
  5 dagen, v.a. € 1.525 p.p.

  Winteravontuur Midweek Vogafjós Mývatn

  midweek-winteravontuur-myvatn-thumb
 • Rust én natuur Boekbaar 2021
  5 dagen, v.a. € 1.345 p.p.

  Winterwonderland® Midweek Fosshotel Mývatn

  winterwonderland-midweek-myvatn-thumb
 • Volop avontuur
  5 dagen, v.a. € 1.275 p.p.

  Winteravontuur Midweek Kea Hotel Akureyri

  winteravontuur-midweek-akureyri-header-thumb
 • Sportieve vakantie
  5 dagen, v.a. € 1.595 p.p.

  Wintersport Midweek Akureyri

  wintersport-avontuur-midweek-akureyri-header-thumb
 • Sneeuwschoenwandelen
  5 dagen, v.a. € 1.425 p.p.

  Van de gebaande paden in Noord-IJsland

  van-de-gebaande-paden-noord-ijsland-header-thumb
lisette-k-lapland

Lisette Hartman

IJsland winter: avontuurlijke reizen naar het noorderlicht

Lisette Hartman, IJsland specialist Voigt Travel: "IJsland is een land dat met niets te vergelijken is. Het wordt ook wel het land van vuur en ijs genoemd, maar daarmee doe je het land eigenlijk te kort. Het is namelijk het land van alle vier elementen. Van vulkanen en geisers tot watervallen en lavavelden. Maar ook aan wildlife geen gebrek. Wat te denken van de vele walvissen die het land aandoen. In de winter verandert IJsland in een wondere wereld. De hete lavavelden worden bedekt onder een witte laag sneeuw en de watervallen bevriezen. Een walhalla voor natuurfotografen. Tijdens de IJsland winterreizen van Voigt Travel kom je op de mooiste plekken.

Voigt Travel gaat tijdens de winter in IJsland een stapje verder. Met Voigt Travel vlieg je in februari en maart van Amsterdam naar Akureyri, in het noorden van IJsland. Zonder een hinderlijke overstap in Reykjavik, zodat je binnen een mum van tijd met beide voeten in het IJslandse winterwonderland staat. Uiteraard heb je alle tijd om de mooie natuur te wonderen, maar tijdens een wintervakantie in IJsland kun je ook deelnemen aan leuke activiteiten. Stap in Húsavík op een RIB-boat om walvissen te spotten, ga sneeuwscooteren in Mývatn, paardrijden over deels bevroren meren en bekijk de wondere wereld in een ijsgrot. Is het je droom om het noorderlicht in IJsland te zien? Ga dan met Voigt Travel in de winter naar Noord-IJsland, waar de kans het grootste is.
 

IJsland winter kun je op verschillende manieren ervaren. Kies bijvoorbeeld voor een avonturenweek met veel activiteiten. Heb je maar een paar vrije dagen, kies dan voor een short break. De eigenzinnige reiziger kiest voor een fly & drive rondreis, inclusief goed uitgeruste huurauto, en reizigers die meer van het land willen leren gaan mee met een groepsreis. Voor een ieder wat wils!"