Tarieven & vertrekdata:

Noord-IJsland puur natuur

Plaats optie

Inbegrepen

  • Retourovertocht vanuit Hirtshals naar Seyðisfjörður met Smyril Line voor 1 auto (<1,9m H & 5m L) en met 4 overnachtingen aan boord in een 1-4 persoons binnenhut op basis van logies. Bekijk hier het vaarschema.
  • 3 nachten in Blábjörg Resort in een 2-persoonskamer op basis van logies & ontbijt
  • 3 nachten in Fosshotel Mývatn in een 2-persoonskamer op basis van logies & ontbijt
  • 1 nacht in Hótel Eyvindará in een 2-persoonskamer op basis van logies & ontbijt
 

Extra's bij je reis

  • Uitgebreide reisinformatie met persoonlijke tips van Voigt Travel
  • Wegenkaart en reisgids (voucher t.w.v. €35 per boeking)
 
 

Tarieven & vertrekdata

De tarieven zijn per persoon op basis van 2 personen.

 
 

Bij geringe beschikbaarheid, kan het zijn dat er geen kamers meer beschikbaar zijn in de tariefklasse waarop wij bovenstaande reissommen gebaseerd hebben. Uiteraard nemen wij dan direct contact op en kijken samen naar de mogelijkheden om de reis alsnog te kunnen bevestigen. Dit kan een kamer zijn tegen extra betaling of wij bieden een gelijkwaardige accommodatie aan.

 
 

Overtocht met Smyril Line

Onze autorondreizen zijn op basis van een comfortabele binnenhut. Na ontvangst van je reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van deze hutten. Mochten er geen hutten meer beschikbaar zijn in de tariefklasse waarop wij onze rondreizen hebben gebaseerd, dan nemen wij direct contact met je op voor overleg. Het kan zijn dat er tegen betaling van een toeslag een ander hut type geboekt kan worden of we kijken samen naar een andere vertrekdatum. Uiteraard behoort een upgrade naar een buitenhut ook tot de mogelijkheden.

Maaltijden aan boord kunnen alleen vooraf bijgeboekt worden, je kunt dit aangeven bij het maken van jou boeking. Wil je later nog maaltijden bijboeken? Dat kan tegen een extra vergoeding van €25. 


Reisuitbreiding Faeroër Eilanden

Breid je eigen auto reis naar IJsland uit met 3 nachten op de wonderschone Faeröer Eilanden. Je verblijft 3 nachten in Hilton Garden Inn Faroe Islands in het historische en bruisende Tórshavn. Dit is de perfecte uitvalsbasis om de eilandengroep te ontdekken. De tarieven zijn per persoon op basis van 2 personen.

Tarieven  
Vertrekdata Per Persoon
Alle vertrekdata  € 378
 

Kinderkorting

Kinderen van 0 t/m 1 jaar betalen enkel een vaste reissom van € 50 per kind (wanneer geen extra bed is gewenst). In het algemeen geldt dat kinderen van 2 jaar en ouder voor een gereduceerd tarief kunnen reizen maar dit is helemaal afhankelijk van de samenstelling van de reis, om hoeveel kinderen het gaat en of er bijplaatsing van een extra bed mogelijk is. Je kunt bij Voigt Travel om een exacte prijsopgave vragen. Lees hier de voorwaarden.

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

  • € 35 reserveringskosten
  • € 5 per persoon bijdrage aan SGR
  • € 2,50 bijdrage aan het Calamiteitenfonds
  • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. Lees hier de voorwaarden.
Plaats optie Bekijk arrangement