Vliegen naar Canada
Vluchttijden Vliegen naar Canada

Vluchten naar Canada

Voigt Travel organiseert avontuurlijke rondreizen naar de wildernis van en Canada en comfort begint voor ons al op de luchthaven in Nederland. Of je nu tijdens de reis in het oosten blijft, of een rondreis in het westen maakt, wij regelen je vliegreis. Wel zo makkelijk!
 

Vanaf Schiphol naar Canada
vliegen canadaDe vluchten naar Canada gaan vanaf Amsterdam en zijn op basis van beschikbaarheid. Heb je een rondreis door het oosten geboekt, dan is de heenvlucht via Toronto naar St. John's Airport en de terugvlucht vanaf Deer Lake Airport. Reis je naar Yukon en Alaska, dan vlieg je via Toronto en Vancouver op Whitehorse Airport. In Vancouver hebben we een hotel voor je geregeld waar je comfortabel kunt overnachten. In onderstaande tabellen zie je de vliegtijden op een rij. De vluchten worden uitgevoerd door Air Canada.

Vluchttijden Canada

In Canada is het, afhankelijk van de regio waar je bent, 4,5 tot 9 uur vroeger dan in Nederland en België. De lokale aankomst- en vertrektijden (onder voorbehoud van wijzigingen door Air Canada) zijn als volgt:
 

Vluchten naar Oost-Canada

Heb je een reis naar Newfoundland en Labrador geboekt? Dan vlieg je de heenweg op St. John's Airport en met de terugweg vanaf Deer Lake Airport.
 
Heenreis Vliegroute Vertrek Aankomst
AC 809 Amsterdam - Toronto 12:15 uur 14:15 uur
AC 692 Toronto - St. John's 16:15 uur 20:47 uur
       
Terugreis Vliegroute Vertrek  Aankomst 
AC 8023 Deer Lake - Halifax 14:15 uur 15:18 uur
AC 613 Halifax - Toronto 16:35 uur 17:59 uur
AC 808 Toronto - Amsterdam 20:55 uur 10:15 uur (aankomst volgende dag)

Vluchten naar Noordwest-Canada

Heb je een reis naar Yukon en Alaska geboekt? Dan vlieg je heen en terug op Whitehorse Airport. De vluchttijden zijn nog niet beschikbaar, deze worden later bekend gemaakt. 
 
Heenreis Vliegroute Vertrek  Aankomst 
       
       
       
       
Terugreis Vliegroute Vertrek  Aankomst