Aanbiedingen en acties Speciaal voor lezers van Kampioen

kampioen voigt-travel

Voigt Travel in Kampioen

Sicilia Speciale (v.a. € 795 p.p.)

Sicilië heeft echt die ideale mix van cultuur, natuur, zon, zee en strand. Wat is er nu heerlijker dan alle mooie plekken op dit zonnige vulkaaneiland te ontdekken in de wetenschap dat je elke dag terugkeert naar het vredige platteland voor een authentiek verblijf in een prachtige landelijke omgeving? Speciaal voor jou hebben wij een voordelige rondreis samengesteld waarin je kennismaakt met gastvrije Sicilianen die niets liever willen dan je te laten genieten van al het goede dat hun prachtige eiland te bieden heeft.
 


 


 

Sardegna Speciale (v.a. € 895 p.p.)

Wil je een compleet beeld krijgen van de schoonheid van Sardinië? Boek dan de rondreis Sardegna Speciale voor een combinatie van heerlijk ontspannen aan het strand of zwembad én interessante bezienswaardigheden, natuurschoon en uitstapjes. Ga op ontdekkingsreis naar de prachtige kusten en stranden in het noorden én het zuiden van Sardinië met idyllische baaien, prachtige door rotsen omgeven zandstranden en een kristal heldere zee. Of bezoek de natuurgebieden in het binnenland van Sardinië met het woeste Gennargentumassief tot de uitgestrekte vlakten en rustige dorpjes en mysterieuze Nuragi, waarvan er meer dan 7000 op het eiland te vinden zijn.
 


 


 

Inspiratieavond

Heb je plannen voor een mooie reis naar Sicilië of Sardinië? Bezoek onze inspiratieavonden en wij delen graag onze tips over een reis naar de Italiaanse eilanden!
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!
 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel