Zomerreizen naar het Pure Noorden en het Ware Zuiden

zomerreizen voigt travel

Zomervakantie met Voigt Travel

Het Pure Noorden: Finland, Noorwegen, Zweden en Schotland

Rust, ruimte en... stilte. We hebben het over uw reis naar Scandinavië (Noorwegen, Zweden en Finland) in de zomer. In deze periode gaat de zon niet of nauwelijks onder. Op ieder moment van de dag kunt u dus genieten van al het moois dat deze bestemmingen u te bieden hebben. Glijd met een bootje over een meer of ga raften bij de stroomversnellingen. Fotografeer een beer in een observatiehut of vang een vis voor het avondeten. Wandelen, fietsen of kanoën in een onberoerd landschap; het kan allemaal. En... even niets zeggen, betekent ook niets horen. Waar in Europa heerst nog absolute stilte? Vanuit Lapland rijdt u trouwens ook heel gemakkelijk door naar de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa. Het kan allemaal met Voigt Travel. In de zomer organiseren wij fly & drive rondreizen in het noorden van Noorwegen, Zweden (Zweeds Lapland) en Finland (Fins Lapland). Zo bent u binnen enkele uren onder de Middernachtzon. Hoe comfortabel wilt u het nog hebben? Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden om met eigen auto op vakantie te gaan. De Oostzee passage hebben wij al voor u geregeld.

Niet op vakantie naar Scandinavië, maar wel het Pure Noorden ontdekken? Ga dan naar Schotland! Voigt Travel heeft de mooiste plekjes voor u opgezocht. Een fly & drive naar de Schotse Hooglanden of toch liever een rondreis met eigen auto naar de prachtige eilanden?

Het Ware Zuiden: Sicilië en Sardinië

In Italië zijn dat de zonovergoten eilanden Sicilië en Sardinië. Met uw eigen auto rijdt u naar het zonnige zuiden. Zo vrij als een vogel, maar wél gegarandeerd overnachten in karaktervolle accommodaties én voorzien van een comfortabele Middellandse Zeepassage. Alles is vooraf geregeld voor een onbezorgde vakantie op een mooi en zonnig eiland. Geen zorgen aan het hoofd of er onderweg wel een hotel vrij is, want we hebben op zowel de heen- als terugreis een stop-over-hotel in Zwitserland geboekt. Zelfs een tolvignet voor de Zwitserse autowegen is al in uw bezit. Net als een complete routebeschrijving, een praktische reisgids over het eiland en een gedetailleerde wegenkaart van Sardinië of Sicilië.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel