Reizen met Voigt Travel

 • Donderdag 16 december Meld je aan!

  Online inspiratieavond IJsland winter

  waarom-ijsland-winter-klein
 • Blijf op de hoogte Zomer 2022

  Dromen over zomer in Scandinavië

  actieblok_zweden_zomer
 • Veel gestelde vragen corona Lees het hier

  Alles over corona en reizen naar het pure noorden

  dettifoss-ijsland-winter-actieblok
cees-vd-bosch-noord-europa
Cees van den Bosch

Met Voigt Travel op vakantie in de winter én zomer

Cees van den Bosch, reisondernemer Voigt Travel: "Iedere vakantie moet een unieke reiservaring zijn, een belevenis. Oftewel van reizen naar beleven! Met Voigt Travel reis je niet naar bestemmingen die al zijn platgetrapt door hordes toeristen, maar juist naar de onontdekte parels op deze planeet. Ga bijvoorbeeld in de winter naar Lapland, Noord-Noorwegen, IJsland, Spitsbergen of Zuid-Finland en laat je meenemen in een adembenemend decor van fotogenieke fjorden, besneeuwde bossen en het magische noorderlicht. Niet voor niets wordt dit gebied door ons aangeduid als Winterwonderland®!

Maar Voigt Travel vliegt je niet alleen in de winter rechtstreeks naar het Pure Noorden, ook in de zomer ben je al in 3 uur boven de poolcirkel! Ervaar hoe het is om een rondreis te maken door de laatste wildernis van Europa. Of ga naar het zuiden van Noorwegen en vergaap je aan de Noorse fjorden. Liever met eigen auto naar Scandinavië? Ook dat is mogelijk. In Noord-Europa bestaan geen files, je kunt er juist heel relaxed rijden. Overvolle stranden bestaan niet en toch is er water zoveel je wilt: kristalhelder en altijd een strandje of steiger voor je alleen. Een andere parel in het noorden is IJsland. In het land van vuur en ijs volgen hoogtepunten elkaar in razendsnel tempo op. Het ene moment sta je achter een waterval, het andere moment aan de voet van een vulkaan. Wil je eens iets heel anders? Ga dan naar Groenland of laat je overweldigen door de machtige hooglanden in Schotland. Bezoek de prachtige kastelen, drink een glas whisky en ontmoet de vriendelijke mensen."

Onze reizigers over hun reizen met Voigt Travel

De specialisten van Voigt Travel
Liefhebbers van het Pure Noorden

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Je wilt zeker weten dat je op de leukste locaties verblijft en de mooiste bestemmingen bezoekt.

Meer over ons
Over ons