Vele extra's* bij je winterreis naar Zweden!
Extra's van Voigt Travel

Vele extra's* bij je winterreis naar Zweden!

Bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als dingen gewoon goed geregeld zijn. Welk arrangement naar het Pure Noorden je ook boekt, als je meevliegt op onze rechtstreekse vlucht ben je bij ons niet alleen verzekerd van het beste advies maar ook van een groot aantal extra's! De extra's kunnen per arrangement verschillen. Dit zijn de extra's bij je winterreis naar Zweden.

Rechtstreeks vliegen
Jouw reis is inclusief een rechtstreekse vlucht vanuit Amsterdam naar Scandinavian Mountains Airport. Voigt Travel is één van de weinige reisorganisaties ter wereld die rechtstreeks naar deze luchthaven in Zweden vliegt! De vluchttijd is één uur en drie kwartier en de transferafstand vanaf de luchthaven naar je accommodatie is erg kort. Zo ben je in een mum van tijd in winters Zweden.

Gratis 20 kg ruimbagage - pak gerust al je warme winterkleding in
Het is een feit dat je op een winterreis altijd meer bagage hebt en zeker in het Pure Noorden wil je het niet koud hebben. Pak lekker ruim in want je mag zonder extra kosten 20 kg ruimbagage per persoon meenemen op onze vluchten naar Zweden. Dat scheelt je toch alweer € 40 per persoon. Geen grote koffer en ook nog extra winterlaarzen mee?

Gratis ski's mee aan boord** - neem je ski's of slee mee zonder extra kosten
Wil je je eigen ski's of snowboard en een slee meenemen voor de kinderen? Bij Voigt Travel kan dit zonder extra kosten. Overigens geldt dit ook voor jouw langlaufuitrusting. De enige voorwaarde is dat je vooraf bij Voigt Travel aanmeldt wie er wintersportuitrusting meeneemt, zodat wij de plaats in het ruim kunnen reserveren. Je krijgt van ons dan een bevestiging en voucher voor check-in, maar je hoeft er niets voor te betalen. Let op, de uitrusting mag niet meer dan 15 kg wegen. Uiteraard telt dit gewicht niet mee bij de standaard ruimbagage.


* Niet alle extra's zijn altijd van toepassing. Kijk daarom goed bij welk arrangement je op welke extra's kunt rekenen. Voor deze extra's kan op geen enkele manier restitutie verkregen worden.

** Voor deze extra's moet je vooraf zelf voor de aanmelding en reservering te zorgen.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel