Online presentaties

SummerEvent 2024

Finland, Zweden, Noorwegen, Schotland en IJsland

voigt travel summerevent

Meld je aan voor het SummerEvent op 21 januari 2024 

Wil je meer weten over Noorwegen, Zuid-Finland, Lapland, Schotland of IJsland in de zomer? Altijd al willen rondreizen door Scandinavië met de camper of eigen auto? Kom op zondag 21 januari 2024 sfeerproeven tijdens het SummerEvent. Tijdens dit evenement vertellen de reisspecialisten van Voigt Travel je alles over deze mooie zomerbestemmingen en wat de bestemming zo bijzonder maakt. Ook komen onze partners uit Finland, Noorwegen en IJsland om je in detail te vertellen over hun regio’s. We geven diverse presentatie waarin je nog meer hoort en leert over het Pure Noorden in de zomer. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Dit jaar hebben we een prachtige locatie gekozen: De Landgoederij in Bunnik. Iedereen is van harte welkom en aanmelden is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk.

Tijden & Programma

Het Voigt Travel SummerEvent is op zondag 21 januari 2024 geopend van 10.00 - 15.00 uur. Het volledige programma wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt. Er worden tussen 10.00 - 15.00 uur presentaties gegeven over Noord-Europa, IJsland, Schotland, Zuid-Finland en Noorwegen.


Aanmelden

Er is veel belangstelling voor het SummerEvent. Omdat we een maximum aantal bezoekers kunnen ontvangen is het belangrijk dat je je van tevoren bij ons aanmeldt.

Toevoeging
! Na het invullen van huisnummer en postcode wordt automatisch de straatnaam en woonplaats ingevuld.
0
Selecteer een datum

Aftermovie SummerEvent 2023

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel