Tarieven & vertrekdata:

Knusse cottage op het Schotse platteland

Direct boeken

Inbegrepen

  • Retourovertocht vanuit IJmuiden naar Newcastle upon Tyne in Noord-Engeland met DFDS Seaways voor 1 auto (max. 1.85 m hoog en 5 m lang en 2 inzittenden). Bekijk hier het vaarschema.
  • Aan boord: 2 overnachtingen in een 2-persoons buitenhut met 2 beneden bedden met douche en toilet op basis van logies
  • Havengelden
  • 4 overnachtingen in Carfrae Farm in een cottage met douche en toilet op basis van logies
 

Let op: voor het verblijf in de luxe cottage op Carfrae Farm moet £200,- borg betaald worden. Deze betaling kan op locatie voldaan worden per creditcard. 

 

Extra's bij je reis

 
 

Tarieven & vertrekdata

De tarieven zijn per persoon op basis van 2 personen. Wil je met 3 of 4 personen op reis? Informeer bij ons voor een aangepaste prijsopgave. 
 

 
 

Voigt Travel verrast je niet met onverwachte toeslagen. Dit is de reissom die ook op de factuur zal staan.


Overtocht met DFDS Seaways

Onze autorondreizen zijn op basis van een comfortabele 2-persoons buitenhut met 2 beneden bedden. Na ontvangst van je reserveringsaanvraag controleren wij de beschikbaarheid van deze hutten. Mochten er geen hutten meer beschikbaar zijn in de tariefsklasse waarop wij onze rondreizen hebben gebaseerd, dan nemen wij direct contact met je op voor overleg. Het kan zijn dat er tegen betaling van een toeslag toch nog hutten geboekt kunnen worden of we kijken samen naar een andere vertrekdatum.
 

Maaltijden aan boord (indien je deze vooraf bij Voigt Travel boekt)

  • Halfpension aan boord van DFDS Seaways € 40,50 per persoon per enkele reis

Toeslag DFDS Seaways

Vanwege het beperkte aanbod en grote vraag voor de afvaart IJmuiden – Newcastle en v.v. met DFDS Seaways gelden er toeslagen voor deze bootovertocht. Deze toeslag kan variëren, informeer bij ons voor een actuele prijsopgave voor de reis.

Kinderkorting

Kinderen van 0 t/m 1 jaar betalen enkel een vaste reissom van € 100 per kind. In het algemeen geldt dat kinderen van 2 jaar en ouder voor een gereduceerd tarief kunnen reizen maar dit is helemaal afhankelijk van de samenstelling van de reis, om hoeveel kinderen het gaat en of er bijplaatsing van een extra bed mogelijk is. Je kunt bij Voigt Travel om een exacte prijsopgave vragen. Lees hier de voorwaarden.

Bijkomende kosten per reserveringsnummer

  • € 35 reserveringskosten
  • € 5 per persoon bijdrage aan SGR
  • € 2,50 bijdrage aan het Calamiteitenfonds
  • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering. Lees hier de voorwaarden.
Direct boeken Bekijk arrangement