Aanbiedingen en acties

aanbieding schotland

Aanbiedingen Schotland

Als er ergens in Europa nog ruimte is voor nieuwe ontdekkingen, dan is het in Schotland. Rust, ruimte en adembenemende schoonheid maar ook eeuwenoude kastelen, whisky, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. Ontdek de Highlands in je eigen tempo en overnacht in charmante hotels op adembenemende locaties. Bepaal zelf wat je allemaal wilt ondernemen, maar je kunt er van op aan dat de rest van A tot Z is geregeld. Ontdek ook de desolate schoonheid van de Hebriden, tijdens de avontuurlijke Eilandenreis Schotland. Met enige regelmaat heeft Voigt Travel aanbiedingen voor reizen naar Schotland. Houd daarvoor deze pagina in de gaten!
 


 

Vroegboekaanbieding Schotland

schotland aanbieding

Vroegboekers maken nóg meer bijzondere dingen mee! Boek daarom nu deze geweldige Schotland rondreis en ontdek de ruige schoonheid van de Highlands en de verlaten stranden, grillige fjorden en ruige kliffen van de noordkust. Wie weet spot je wel dolfijnen, zeehonden of papegaaiduikers! Onderweg verrassen de gastvrije hoteleigenaren je met lokale specialiteiten en goede wijnen. Lente, zomer of herfst, elk seizoen biedt fantastische kleuren en adembenemende panorama's. Bij boeking vóór 2 april 2019 regelen wij er GRATIS een Loch Tay boot safari bij, dus wat let je nog?!
 

Aanbieding

Boek vóór 2 april 2019 de rondreis Noordelijke Hooglanden Avontuur en krijg er GRATIS een Loch Tay boot safari bij t.w.v. € 32,50 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive of eigen auto rondreis Noordelijke Hooglanden Avontuur
  • Reserveren o.v.v. NHA19
  • Geldig bij vertrek op: alle gepubliceerde vertrekdata
  • Boeken vóór 2 april 2019
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: NHA19
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel