Aanbiedingen en acties

aanbieding schotland

Aanbiedingen Schotland

Welke reis je ook kiest, bij Voigt Travel profiteer je altijd van vele extra’s bij je Schotland reis. Want bij Voigt Travel weten we hoe fijn het is als alles goed geregeld is. Of je nu een individuele reis boekt, of meegaat met een groepsreis, alle Schotland reizen zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Hieronder vind je met enige regelmaat interessante Schotland aanbiedingen en (kortings)acties.
 

 


 

Vroegboek aanbieding Schotland eigen auto

schotland aanbieding

Maak op een hele relaxte manier kennis met de allergrootste highlights van Schotland en combineer de hoofdstad Edinburgh met de adembenemende vergezichten van de Highlands. Voigt Travel regelt de ferry overtocht van IJmuiden naar Newcastle inclusief autoplaats en comfortabele buitenhut. De eerste dagen verblijf je in de historische stad Edinburgh, daarna reis je verder noordwaarts naar het hart van de Schotse Hooglanden en via een prachtige route naar de ruige westkust bij Isle of Skye. Je verblijft in een traditionele inn en een charmant landhuis. De locals maken je wegwijs in de wereld van glenns, munro's, kastelen, kilts, haggis en whisky. Als je nu boekt, regelen wij GRATIS ontbijt en diner aan boord van de ferry, zowel op de heen- als de terugreis, t.w.v. €67,80 p.p. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek vóór 18 februari a.s. de 10-daagse eigen auto rondreis Schotland op z'n best en wij regelen er GRATIS ontbijt en diner voor je bij aan boord van de ferry, dat scheelt je € 67,80 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de 10-daagse eigen auto rondreis: Schotland op z'n best
  • Reserveren o.v.v. BOS20
  • Geldig op alle gepubliceerde vertrekdata
  • Boeken vóór 18 februari 2020
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: BOS20
 


 


 

Meer informatie?

Neem gerust contact op met één van onze reisspecialisten via 035-6990322, spreek ons aan op de chat of stuur je vraag via het contactformulier. Wij informeren je graag!

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel