Aanbiedingen en acties

aanbieding schotland

Aanbiedingen Schotland

Als er ergens in Europa nog ruimte is voor nieuwe ontdekkingen, dan is het in Schotland. Rust, ruimte en adembenemende schoonheid maar ook eeuwenoude kastelen, whisky, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. Ontdek de Highlands in uw eigen tempo en overnacht in charmante hotels op adembenemende locaties. Bepaal zelf wat u allemaal wilt ondernemen maar u kunt er van op aan dat de rest van A tot Z is geregeld. Ontdek nu ook de desolate schoonheid van de Hebriden, tijdens de avontuurlijke Eilandenreis Schotland. Met enige regelmaat heeft Voigt Travel aanbiedingen voor reizen naar Schotland. Houd daarvoor deze pagina in de gaten!
 


 

Schotland op z'n best: gratis ontbijt en diner bij DFDS

schotland aanbieding

De nazomer is het perfecte moment om in Schotland volop te genieten van de weergekeerde rust en die heerlijk warme najaarszon en de prachtige kleuren van het geweldige Schotse landschap mee te pakken. Op deze 10-daagse rondreis met eigen auto maakt u op een ontspannende manier kennis met dit fascinerende land. De ferry overtocht is al inbegrepen, net als een knus hotel in de romantische hoofdstad Edinburgh, een traditionele inn aan de ruige westkust van Schotland en een charmante bed & breakfast in de Central Highlands waar we ook een Landrover safari voor u hebben gereserveerd. Grote kans dat de Schotse gids u ook kan vertellen waar u dan de beste whiskystokerij kunt bezoeken. Boek vóór 26 juni a.s. deze eigen auto rondreis en u krijgt van ons GRATIS ontbijt en diner aan boord van de ferry, zowel op de heen- als de terugreis.
 

Aanbieding

Boek vóór 26 juni 2018 de 10-daagse eigen auto rondreis Schotland op z'n best met vertrek vanaf 20 augustus en wij boeken het ontbijt- en dinerbuffet aan boord van de ferry er GRATIS voor u bij, zowel op de heen- als de terugreis.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de eigen auto rondreis: Schotland op z'n best
  • Reserveren o.v.v. BES18
  • Geldig bij vertrek in de periode: 20 augustus t/m 20 oktober
  • Boeken vóór 26 juni 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: BES18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel