Aanbiedingen en acties

aanbieding schotland

Aanbiedingen Schotland

Als er ergens in Europa nog ruimte is voor nieuwe ontdekkingen, dan is het in Schotland. Rust, ruimte en adembenemende schoonheid maar ook eeuwenoude kastelen, whisky, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. Ontdek de Highlands in uw eigen tempo en overnacht in charmante hotels op adembenemende locaties. Bepaal zelf wat u allemaal wilt ondernemen maar u kunt er van op aan dat de rest van A tot Z is geregeld. Ontdek nu ook de desolate schoonheid van de Hebriden, tijdens de avontuurlijke Eilandenreis Schotland. Met enige regelmaat heeft Voigt Travel aanbiedingen voor reizen naar Schotland. Houd daarvoor deze pagina in de gaten!
 


 

Highland Safari aanbieding Schotland

schotland aanbieding

Schotland is de ideale bestemming voor een vakantie in het voorjaar. In de lente kleuren de glens frisgroen, de lochs helderblauw en dat steekt prachtig af bij het zachtgeel van de narcissen en de brem. Als u nu de fly & drive rondreis Noordelijke Hooglanden Avontuur boekt, geniet u niet alleen van adembenemende vergezichten en een heerlijk verblijf in authentieke hotels, u mag van ons ook nog GRATIS mee op een Moutain Safari in de Highlands. Stap in een Landrover en de Schotse gids rijdt u naar de top van de heuvels rond Loch Tay waar u geniet van een weergaloos uitzicht. Laat er geen gras over groeien en boek direct deze geweldige reis!
 

Aanbieding

Boek vóór 6 maart 2018 de fly & drive rondreis Noordelijke Hooglanden Avontuur met vertrek in het voorjaar en wij boeken er GRATIS een Mountain Safari per Landrover bij t.w.v. € 43 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Noordelijke Hooglanden Avontuur
  • Reserveren o.v.v. HSA18
  • Geldig bij vertrek op: alle vertrekdata in april, mei en juni 2018
  • Boeken vóór 6 maart 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De aanbieding geldt voor alle reizigers op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: HSA18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel