Aanbiedingen en acties

aanbieding schotland

Aanbiedingen Schotland

Als er ergens in Europa nog ruimte is voor nieuwe ontdekkingen, dan is het in Schotland. Rust, ruimte en adembenemende schoonheid maar ook eeuwenoude kastelen, whisky, haggis, doedelzakken en stoere mannen in kilts. Ontdek de Highlands in uw eigen tempo en overnacht in charmante hotels op adembenemende locaties. Bepaal zelf wat u allemaal wilt ondernemen maar u kunt er van op aan dat de rest van A tot Z is geregeld. Ontdek nu ook de desolate schoonheid van de Hebriden, tijdens de avontuurlijke Eilandenreis Schotland. Met enige regelmaat heeft Voigt Travel aanbiedingen voor reizen naar Schotland. Houd daarvoor deze pagina in de gaten!
 


 

Noordelijke Hooglanden Avontuur met GRATIS Orkney eilanden

schotland aanbieding

Op de fly & drive rondreis Noordelijke Hooglanden Avontuur pakt u alle hoogtepunten mee zoals Isle of Skye en Loch Ness. Wat de reis echt uniek maakt, is de woeste schoonheid van het uiterste noorden van Schotland. De prachtige witte stranden van Sango Bay, de dolfijnen en papegaaiduikers rond de dramatische noordkust en John o'Groats en Dunnet Head, het noordelijkste punt van het vasteland van Schotland. Het noordelijkst liggen de Orkney Eilanden, met mystieke stenen formaties en grafmonumenten uit een ver verleden. Als u nu boekt met de verlenging Caithness in Mackays Hotel in Wick, dan regelen wij er een GRATIS dagtocht naar de Orkney Eilanden voor u bij, inclusief bootovertocht en rondleiding met een lokale gids. Op=Op dus wacht niet te lang met boeken.
 

Aanbieding

Boek vóór 24 april 2018 fly & drive Noordelijke Hooglanden Avontuur met een 3-daagse reisuitbreiding naar Caithness en wij boeken er dan GRATIS een welkomstdiner in het hotel én de dagtocht naar de Orkney eilanden voor u bij, t.w.v. € 95 p.p.
 

Voorwaarden

  • Bij boeking van de fly & drive rondreis: Noordelijke Hooglanden Avontuur met 2 nachten in Caithness
  • Reserveren o.v.v. ORK18
  • Geldig op alle vertrekdata van 1 mei t/m 30 september 2018
  • Boeken vóór 24 april 2018
  • De waarde van de aanbieding kan niet in geld worden uitgekeerd en is op basis van beschikbaarheid
  • De verlenging Caithness is voor eigen rekening
  • De aanbieding geldt alleen voor volbetalende reizigers, op één reserveringsnummer
  • Deze actie is niet te combineren met één van onze andere aanbiedingen

Actiecode

Vul bij het reserveren van deze reis de volgende actiecode op het reserveringsformulier in: ORK18
 


 

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel