Affiliate programma Voigt Travel
Affiliates

Affiliate programma Voigt Travel

Wil je je bezoekers iets extra's bieden en gun je ze de reis van hun leven? Meld je dan aan bij het affiliate programma van Voigt Travel en start met verkopen. Door middel van links en/of banners naar onze website kun je een aantrekkelijke commissie ontvangen.
 

Over Voigt Travel

Voigt Travel is al decennia lang dé specialist op het gebied van reizen naar het noorden van Europa: Lapland, Noorwegen, Finland, Zweden, IJsland, Spitsbergen en Schotland. Het is wereldwijd nog altijd de reisorganisatie met 's winters de meeste rechtstreekse vliegverbindingen naar het poolcirkelgebied in Fins Lapland, Zweeds Lapland, Noord-Noorwegen en IJsland. Maar ook in de zomer kun je naar het Pure Noorden. In amper 3 uur vliegen sta je in het licht van de Middernachtzon in Noord-Zweden, Fins Lapland en IJsland. Liever met eigen auto? Voigt Travel biedt naast fly & drives en camperreizen ook eigen auto vakanties naar Scandinavië en Schotland.
 

Voigt Travel heeft een grote voorliefde voor de nog onontdekte uithoeken van Europa. Met een klein en hecht team van reisspecialisten regelt Voigt Travel een onbezorgde, comfortabele en toch hele avontuurlijke vakantie.
 

Waarom aanmelden bij Voigt Travel?

  • De grootste aanbieder in reizen naar Lapland
  • Hoge gemiddelde reissom: ruim € 4000 per boeking
  • Commissie op basis van een percentage over de totale boekingswaarde
  • Specialistische organisatie
  • Mogelijkheden om te deeplinken

Websites Voigt Travel

Voigt Travel bezit de volgende domeinen waarop het affiliate programma van toepassing is:

  • www.voigt-travel.nl
  • www.lapland.nl

We zijn aangesloten bij TradeTracker. Zij zorgen voor de registratie en facturering. Meld je nu aan bij Voigt Travel en begin te verkopen.