lapland-rondreizen-header

Groeps- en rondreizen

"Ontdek de highlights van het Pure Noorden tijdens een rondreis"

leonie-wisse-lapland
Léonie Wisse-de Waal

"Ontspannen op groepsreis door Lapland met deskundige reisleiding"

"Ontspannen op reis naar het noorderlicht en door het winterwonderland van Lapland met een ervaren en deskundige reisleider, die alle logistieke zaken regelt en je voorziet van de juiste infornomatie? Boek dan één van de prachtige groepsreizen Lapland van Voigt Travel. Iedere rondreis door Lapland heeft zijn specifieke hoogtepunten in de wildernis van Noord-Scandinavië.

Bezoek tijdens de groepsreizen Lapland en Noord-Noorwegen de mooiste gebieden, waaronder de betoverende Lofoten-eilanden. Een magische bestemming die in de winter haar ware aard laat zien. De fjorden zijn dan fotogenieker dan ooit. Of wat te denken van een bezoek aan de Noordkaap? Uiteraard kun je er ook voor kiezen om gewoon in Lapland te blijven en vanuit één accommodatie allerlei winterse activiteiten beleven. Ga mee met een huskysafari, voel de pk’s van een sneeuwscooter en ontdek hoe leuk het is om te sneeuwschoenwandelen in de bossen en door de heuvels van Fins Lapland. En altijd reist het noorderlicht met je mee!
 

Gedurende een groepsreis Lapland word je volledig in de watten gelegd. De ervaren reisleider kan je alles vertellen over de gebieden ten noorden van de poolcirkel. De groepen zijn bij Voigt Travel altijd klein, zodat er veel persoonlijke aandacht voor je is en er tijd genoeg is om vragen te stellen over de omgeving en over het noorderlicht. Het reizen met gelijkgestemde reizigers maakt het helemaal af. Plezier, bewondering en een unieke ervaring. Dat hebben alle groepsreizen gemeen. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de juiste groepsreis kiezen. Ga je met ons mee?"

  • Noorderlichtreizen

    Met noorderlichtexperts op jacht naar het noorderlicht in Lapland

    lapland-rondreizen-noorderlicht-promo