Overnachten bij Düsseldorf voorafgaand aan je reis
Overnachten bij Düsseldorf Airport zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

Overnachten bij Düsseldorf Airport voorafgaand aan je reis

Düsseldorf Airport ligt niet ver van de Nederlandse grens, maar voor reizigers vanuit het westen of noorden kan de reis wat lang zijn. Vooral wanneer je vroeg in de ochtend vertrekt. Daarom is het mogelijk om een overnachting op Düsseldorf Airport te boeken. Zo kom je, ondanks de vroege vlucht, toch nog aan een goede nachtrust toe.

Holiday Inn Express Düsseldorf City Nord ligt op nog geen 15 minuten rijden van de luchthaven. Er rijdt een gratis pendelbus van/naar de luchthaven. De auto mag je gedurende de hele reis laten staan op het parkeerterrein van het hotel. Als je na de reis weer veilig bent geland op Düsseldorf, neem je de shuttlebus naar het hotel en haal je daar de auto op. Ideaal!

Kamers

De comfortabele kamers hebben een Scandinavisch ontwerp met houten accenten. Er is een ruim tweepersoonsbed, badkamer met douche en föhn, airconditioning, tv, koffie-en theefaciliteiten en gratis wifi. Er zijn tevens kamers met een sofa bed, deze zijn geschikt voor kinderen.
 

Hotel Düsseldorf Kamer 

Faciliteiten

​Het onlangs geheel gerenoveerde hotel heeft een open lobby met receptie en hotelbar. In het restaurant wordt ’s ochtends het ontbijtbuffet geserveerd. Geen diner, wel is bezorging door extern restaurant beschikbaar en zijn er. Parkeergarage direct onder het hotel. Shuttleservice naar de luchthaven.
 

Hotel Düsseldorf Restaurant 

Tarieven inclusief ontbijt, shuttleservice en 1 parkeerplaats voor 9 dagen bij het hotel

  • Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 125 per persoon  
  • Bij 1 persoon in 1-persoonskamer: € 185 per persoon

Voor iedere gast staat er op het moment van uitchecken een ontbijtbox klaar.
 

Reserveren

Je kunt een overnachting op Düsseldorf reserveren door deze optie te selecteren op het reserveringsformulier van je relevante reis/arrangement.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.