Incentive Noorwegen hoogtepunten
Incentive reis Noorwegen De hoogtepunten op een rij

Incentive Noorwegen: de hoogtepunten

Voor incentive Noorwegen reizen ben je bij Voigt Travel aan het juiste adres. Maar hoe ziet zo'n incentive reis eruit? Op deze pagina laten we het je zien. Lees verder!
 


 

Vlucht

Liever geen week het kantoor sluiten of vrije dagen opnemen? Geen probleem! Met Voigt Travel vlieg je in samenwerking met Transavia rechtstreeks, in nog geen 4 uur, naar Tromsø in Noorwegen. Je vliegt op maandag of vrijdag waardoor je in de gelegenheid bent om zowel een weekend als een midweek af te reizen naar het Pure Noorden.
 

Verblijf

In Noorwegen zijn verschillende soorten slaapplekken waar je kunt verblijven. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan accommodaties voor een incentive Noorwegen, te veel om hier op te noemen! Verblijf in een bungalow, appartement of hotel, of wissel af. Indien gewenst, verzorgen wij op elke locatie de maaltijden voor de groep.
 

Activiteiten

Husky safari noorwegen
Op huskysafari
Het landschap van Noord-Noorwegen ontdek je pas echt tijdens een huskysafari. Zoef door het sneeuwlandschap en voel de koude lucht in je gezicht. Een beleving!
 
Sami
Ontmoet de Sami
Tijdens een rendiersafari in Noord-Noorwegen ga je op bezoek bij de inheemse Sami-bevolking, de oorspronkelijke bewoners van het noordpoolgebied. Leer ze kennen, kom meer te weten over hun leefstijl en maak kennis met hun rendieren.
 
Sneeuwscootertocht IJsland incentive
Sneeuwscooteren door de wildernis
Voor zowel beginners als gevorderden zijn de sneeuwscooter excursies een echte aanrader. Het zorgt voor de nodige adrenalinekick, terwijl je geniet van een panoramisch uitzicht van Tromsø en de omgeving. 
 
Walvis noorwegen
Walvissen spotten in de fjorden
Noorwegen verlaten zonder een bezoek aan de fjorden is natuurlijk geen optie. Stap aan boord van een boot die je door de betoverende kliffen en watervallen brengt, en hou je ogen open om walvissen te spotten.
 
Noorderlicht
Jagen op het noorderlicht
Tussen december en maart heb je in Noorwegen een grote kans om het noorderlicht te zien. Een spectaculair natuurverschijnsel dat je echt een keer gezien moet hebben. Onze gidsen nemen je mee naar de beste plekken om dit te ervaren.

Benieuwd naar alle incentive mogelijkheden?

Vraag een reisvoorstel op maat aan voor je incentivereis naar Noorwegen. Of bekijk de andere bestemmingen waar wij incentivereizen voor kunnen organiseren.