Avontuur

"Vrijheid om uw Noorwegen winterreis naar wens in te vullen"

noorwegen-avontuur
charlaine-g-finland

Charlaine Goudriaan

"Geef zelf uw invulling aan de reis door Noord-Noorwegen"

"Wilt u met een huurauto de Lofoten, Vesterålen of het vaste land van Noord-Noorwegen ontdekken? Of een weekje in Tromsø verblijven en zelf excursies boeken en jagen op het noorderlicht? De Noord-Noorwegen Avontuur reizen zijn geschikt voor de reiziger die zijn eigen invulling wil geven aan een reis naar Noord-Noorwegen. Voigt Travel zorgt ervoor dat alles goed geregeld is en wij geven u diverse tips voor een onvergetelijke vakantie naar Noorwegen in de winter. De rest is aan u! U zit nergens aan vast en doet alleen waar u zelf zin in heeft in Noord-Noorwegen.

Liever niet met een huurauto op pad in Noord-Noorwegen? In Noord-Noorwegen Avontuur vindt u ook een bijzondere reis per trein. Uw vakantie begint in de Noorse fjorden en eindigt in Zweeds Lapland. Zo pakt u het beste van beide landen. De treinreis gaat via een oude ertsroute, langs prachtige bevroren meren en het Zweedse hooggebergte. We weten zeker dat u gedurende deze treinreis uw ogen uitkijkt. Bij aankomst in Björkliden kunt u meteen de ski’s onderbinden of in de avonduren genieten van het noorderlicht!
 

Kiest u voor een avontuurlijke reis in Noord-Noorwegen, dan hoeft u niet bang te zijn dat u voor verrassingen komt te staan. De reizen zijn zo uitgedacht dat het u aan niks ontbreekt. De Noren doen er alles aan om het u naar de zin te maken en de excursies die u bij kunt boeken zijn stuk voor stuk onvergetelijk. Altijd al eens met een huskysafari mee willen gaan? Dan is dit uw kans! Met deze enthousiaste dieren op pad is met recht een Noord-Noorwegen Avontuur! Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een sneeuwscootertocht te boeken of een rib-boat avontuur door de fjorden op zoek naar de zeearenden."

2 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Inclusief huurauto Aanbieding
  8 dagen, v.a. € 1.995 p.p.

  Winteravontuur Malangen

  winteravontuur-malangen-thumb3
 • Bucketlist reis
  8 dagen, v.a. € 1.195 p.p.

  Noorderlicht in Tromsø

  noorderlicht-tromso-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Rechtstreeks vliegen 2 bestemmingen in Noord-Noorwegen!
vliegen-transavia-scandinavie
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
smartparking-schiphol
NoorderlichtApp Speciale app met tips, webcams en verwachtingen
noorderlichtapp