Weerbericht Noord-Noorwegen en noorderlicht verwachting
Weersverwachting

Weerbericht Noord-Noorwegen en noorderlicht verwachting

Weersverwachting

In de winterperiode bespreekt onze weerman, noorderlicht specialist én reisleider Ruben Weytjens iedere week vanuit het Pure Noorden de huidige situatie en geeft de weersverwachting voor Fins Lapland, Zweeds Lapland, Noord-Noorwegen, Spitsbergen en IJsland.
 

Vanaf december 2021 kun je weer op deze pagina en op onze social media kanalen het laatste weerbericht van Ruben bekijken. Ben jij nu al benieuwd naar het weer in Lapland en de mogelijkheden om het noorderlicht te spotten? Het noorderlicht is al vanaf september met grote regelmaat te zien op onze reisbestemmingen. Download dan de Noorderlicht app en blijf op de hoogte van de situatie op jouw reisbestemming! 
 

Waar kan ik de app downloaden?

De Noorderlicht App is een initiatief van Voigt Travel en is gratis te downloaden op jouw mobiel in de Android Google Play en App Store. Wanneer je de app op je iPad wilt downloaden en gebruik maakt van de zoekfunctie in de App Store, klik dan boven in de menubalk van de Apple Store op "voor iPhone". Het wachtwoord ontvang je van Voigt Travel of kun je hieronder aanvragen.

Google Play  App Store

Vraag hier het wachtwoord aan

Om de Noorderlicht App te kunnen gebruiken, heb je een wachtwoord nodig. Vul onderstaand formulier in en wij sturen je het wachtwoord toe via de e-mail.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel