Actief

"Complete Noorwegen winterreis met inbegrepen excursies"

noorwegen-actief
hanna-i-lapland

Hanna Ikonen

"Noord-Noorwegen is een mystieke setting dankzij het arctisch licht"

"Kiest u voor een Noord-Noorwegen Actief winterreis, dan bent u gegarandeerd van een vakantie op een unieke locatie, ontmoeting met hartverwarmende mensen en een aanbod van onvergetelijke activiteiten. Een belevenis die onbetaalbaar is. De actieve winterreizen in Noord-Noorwegen zijn al uitgerust met een aantal excursies, waardoor u in principe niets meer zelf hoeft toe te voegen aan de vakantie. De reis is al compleet van zichzelf. Zelfs de rechtstreekse vlucht vanaf Amsterdam en de transfers van en naar het vliegveld in Noorwegen zijn inbegrepen. Uiteraard bent u helemaal vrij om uw reis nog verder aan te vullen als u dat wenst.

Wat uniek is aan de winter in Noord-Noorwegen is de grote kans op het noorderlicht. Tijdens de Noorderlichtweek Vesterålen staat alles in het teken van dit bijzondere natuurverschijnsel. De kans op het zien van aurora borealis is in Noord-Noorwegen groot vanwege het zeeklimaat. Volg tijdens deze Noord-Noorwegen Actief reis een fotografie en noorderlicht workshop bij Ian Robins van Huset på Yttersiden en ga mee met de vele andere activiteiten. Deze vriendelijke en gepassioneerde eigenaar van de sfeervolle guesthouse zal u lang bijblijven. En helemaal als u met prachtige foto’s van het noorderlicht thuiskomt.
 

Een actieve winterreis in Noord-Noorwegen is natuurlijk ook de uitgelezen kans om een keer mee te gaan met een huskysafari. Bijvoorbeeld in Gargia, in de binnenlanden van het noorden van Noorwegen. Vorm samen met de honden een hecht team en stuur dwars door het besneeuwde natuur. Via een spectaculaire binnenlandse vlucht komt u aan in Tromsø, de hoofdstad van het noorderlicht. In deze stad is van alles mogelijk. Slenter door de sfeervolle winkelstraten en bezoek de interessante musea. En iedere dag wordt u wakker met een uitzicht op prachtige besneeuwde fjorden, in een mystieke setting dankzij het arctisch licht."

4 mooie reizen gevonden
die aan uw zoekopdracht voldoen

 • Fotografie en wildlife
  8 dagen, v.a. € 1.895 p.p.

  Noorderlichtweek Vesterålen

  noorderlichtweek-vesteralen-thumb2
 • Excursies inbegrepen
  8 dagen, v.a. € 1.990 p.p.

  Wildlife Avontuur Vesterålen

  wildlife-avontuur-vesteralen-thumb
 • Verrassend anders
  8 dagen, v.a. € 1.805 p.p.

  Sneeuwavontuur Tromsø en Gargia

  sneeuwavontuur-tromso-gargia-thumb
 • Noorderlicht topper
  8 dagen, v.a. € 2.095 p.p.

  Noorderlichtweek Vesterålen en Tromsø

  noorderlichtweek-vesteralen-tromso-thumb

Extra's van Voigt Travel
Onbezorgd op avontuur

Gratis ski's mee aan boord Wintersport uitrusting als extra bagage
ski
Rechtstreeks vliegen 2 bestemmingen in Noord-Noorwegen!
vliegen-transavia-scandinavie
Schiphol P3 Lang Parkeren Voordelig parkeren op Schiphol
parkeren-schiphol
NoorderlichtApp Speciale app met tips, webcams en verwachtingen
noorderlichtapp