Overnachten Noord-Duitsland zorgeloos op avontuur met Voigt Travel

overnachten noord-duitsland

Overnachten Noord-Duitsland

Voorafgaand aan de reis

Ferry overtocht met Fjord Line
De ferry van Fjord Line vertrekt vanuit Hirsthals, Noord-Denemarken om 20.00 uur. Hirtshals ligt op ca. 952 km rijden vanaf Utrecht. Misschien dat je het prettiger vindt om deze afstand in 2 dagen af te leggen, overweeg dan te overnachten halverwege. Op ca. 30 minuten rijden ten noorden van Hamburg, het drukste verkeersknooppunt tijdens de route, ligt Hotel & Gästehaus Gut Kaden. Een uitstekend en eenvoudig bereikbaar hotel!

Ferry overtocht met Color Line
Color Line vertrekt vanuit Kiel in Noord-Duitsland om 14.00 uur. Kiel ligt op ca. 530 km rijden vanaf Utrecht. Als je het prettiger vindt om op de dag van vertrek reeds in de buurt van Kiel te zijn, overweeg dan de keuze voor een overnachtingshotel in Noord-Duitsland. Het InterCity Hotel Kiel ligt op 5 minuten rijden van de vertrekhaven, of kies voor Hotel & Gästehaus Gut Kaden op ca. 75 km afstand van de vertrekhaven, gelegen tussen Hamburg en Kiel.
 

Hotel & Gästehaus Gut Kaden

Kamers
De ruime en stijlvol ingerichte kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden, een zithoekje, airconditioning, tv, kluisje en een badkamer met douche, toilet, föhn en badjassen. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten
Het hotel heeft een sfeervol restaurant met een internationale menukaart. Tijdens het verblijf kun je gebruik maken van de sauna en fitnessruimte. Het hotel ligt direct aan een golfbaan en beschikt ook over een tuin met terras met zicht op de golfbaan. Gratis parkeergelegenheid.

Tarieven
Zondag t/m donderdag
- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 81,50 per persoon inclusief ontbijt

Vrijdag en zaterdag
- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 92,50 per persoon inclusief ontbijt
 

InterCity Hotel Kiel

Kamers
De moderne kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed of twee 1-persoonsbedden, een tv, kluisje, minibar en een badkamer met douche, toilet, en föhn. Er is gratis WiFi in het hele hotel.

Faciliteiten
Het moderne hotel naast het centraal station van Kiel en direct aan het Kieler Fjord, beschikt over een ontbijtrestaurant en een bar. Er is een openbare parkeergelegenheid bij het hotel. De kosten hiervan bedragen ca. € 6 per dag.

Tarieven
- Bij 2 personen in 2-persoonskamer: € 63 per persoon inclusief ontbijt
 

Reserveren

Je kunt een overnachting in Noord-Duitsland reserveren door dit aan te geven in stap 3 op het reserveringsformulier van de reis.

Meer informatie? Stuur een bericht of bel ons op 035 - 699 0322.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel