Doen in Savonlinna
Adventure excursies Incentive voorbeeldreis naar Ruka

Adventure incentivereis: excursies

Bij een avontuurlijke incentivereis horen avontuurlijke excursies. Op deze pagina geven we drie voorbeelden van avontuurlijke activiteiten die perfect passen bij een actieve incentivereis naar Scandinavië.

River floaten

Na een instructie van de gids krijgen jullie je eigen speciale drijfpak dat jullie zowel warm als droog houdt, zwemvest en een helm. Het magisch avontuur kan beginnen. Laat jullie meevoeren door de stroom en drijf de rivier af door een sprookjesachtig landschap. Na deze speciale activiteit kunnen jullie nog even nagenieten met een lekker drankje. Minimale lengte 160cm. 
River floaten excursie 

Fatbiken

Per fatbike ontdekken jullie de omgeving van Iisakki Village. Geniet onderweg van de stilte en schoonheid van de natuur. Onderweg stoppen jullie bij een kota, een Finse kampvuurplaats, voor een snack. De totale lengte is circa 6 - 8 kilometer.

fatbiken excursie 

Raften

Een raft avontuur voor jullie allemaal! Samen met de professionele gids drijven jullie langs de zeven prachtige stroomversnellingen op de Kitka rivier. Ook zijn in deze excursie de grote stroomversnellingen tot naar Jelestimä geïncludeerd. Halverwege geniet je van een kop koffie / thee of Finse bessensap. Ruka Safaris zorgt voor de transfers. 
Raften excursie 

Benieuwd naar alle incentive mogelijkheden?

Vraag een reisvoorstel op maat aan voor je incentive reis naar Noord-Europa. Of bekijk de andere bestemmingen waar wij incentive reizen voor kunnen organiseren.