Bijzonder overnachten

bijzonder overnachten scandinavie

Bijzondere overnachtingen Scandinavië

Een rondreis in Scandinavië in de zomer betekent een week vol belevenissen. Een prachtige vakantie met onvergetelijke activiteiten en bezienswaardigheden. Maar u overnacht ook in bijzondere accommodaties, bij Voigt Travel altijd kleinschalig.

Voigt Travel zet de mooiste accommodaties in Scandinavië voor u op een rij:
 

Kukkolaforsen | Zweden

Kukkolaforsen ligt in het kleine plaatsje Kukkola, in Zweeds Lapland en enkele meters verwijderd van Fins Lapland. Deze accommodatie wordt gerund door de familie Spolander. Ze zullen er alles aan doen om u direct op deze locatie thuis te voelen. De rode Zweedse vissershuisje voelen knus aan en met uitzicht op de Tornio rivier en Finland is het een ideale vakantiebestemming. Lees meer.

kukkolaforsen zweden

U overnacht in Kukkolaforsen tijdens de volgende reis:
Arctische eilandenreis fly & drive

Maar u kunt het ook los boeken:
Rondreis zelf samenstellen

Granö Beckasin | Zweden

Als u een echte natuurliefhebber bent en op zoek naar een ongerept plekje, dan bent u hier aan het goede adres! Een pareltje in Zweeds Lapland waar de eco-lijfstijl hoog in het vaandel staat. Granö Beckasin ligt direct aan de prachtige Ume-rivier. Hier kunt u de nacht doorbrengen in een luxe vogelnest tussen de bomen en deelnemen aan leuke activiteiten. Ervaar de pracht en stilte.

bijzonder hotel zweden

Boek het vogelnest als onderdeel van een rondreis:
Rondreis zelf samenstellen

Meer bijzondere overnachtingen

Heeft u na het zien van deze bijzondere overnachtingen in Noord-Scandinavië nog vragen? Neem dan contact op met de reisspecialisten van Voigt Travel.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel