Vakantie Lapland

Unieke reizen naar Lapland in de winter én zomer

vakantie lapland

lapland vakantie

Laura Benner: Lapland specialist Voigt Travel

Vakantie Lapland in de winter én zomer

"De uitgestrekte wildernis van Lapland is zowel in de winter als zomer dankzij specialist Voigt Travel dichterbij dan ooit. U vindt bij ons het grootste aanbod met Lapland reizen. Maak een avontuurlijke reis naar het Pure Noorden en stap na 3 uur vliegen in een totaal andere wereld. Dankzij onze rechtstreekse vluchten hoeft u niet over te stappen in Helsinki, maar vliegt u in één keer naar uw bestemming in Lapland, wel zo comfortabel. Gaat u in de zomer liever met eigen auto naar Lapland op vakantie? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Voigt Travel heeft de Oostzee-overtocht en autoslaaptrein naar Fins Lapland al voor u geregeld."
Klik hieronder op uw favoriete seizoen voor ons uitgebreide aanbod.

  • Winterwonderland Lapland winterreizen winter lapland
  • Middernachtzon Lapland zomerreizen lapland reizen

Reizen naar Winterwonderland® Lapland

De witte wereld van Lapland in de winter doet harten sneller kloppen. Het is een sprookje waarin miljoenen sterren 's nachts de hemel verlichten en het noorderlicht in kleurige flarden danst. Kiest u voor een hotel, appartement of slaapt u liever in een bungalow in de wildernis? Het is allemaal mogelijk!

Een vakantie Lapland is natuurlijk niet compleet zonder bijzondere excursies. Om u alvast een zetje in de juiste richting te geven hebben we aan iedere vakantie alvast een introductiesafari toegevoegd. Op de ene locatie is dat een huskysafari en op de andere bestemming een sneeuwscootertocht. De overige tijd kunt u helemaal naar smaak inrichten. Heeft u altijd al eens op pad willen gaan met husky’s of rendieren, wil u graag het noorderlicht spotten of wilt u een speciale sauna experience in het land van de sauna? Bij Voigt Travel kan het allemaal.

Voigt Travel is dé specialist voor reizen naar het Pure Noorden van Scandinavië en komt al jaren in Zweeds en Fins Lapland. Bekijk ons uitgebreide aanbod, kies uw reis en boek uw Lapland vakantie voor het komende winterseizoen! Heeft u advies nodig en speciale wensen? Dan staan we u graag te woord. Wij kennen de bestemming écht en spreken altijd uit eigen ervaring.
 

 

Bent u op zoek naar een alternatief voor uw skivakantie in de Alpen? Wij kunnen een wintersport Lapland vakantie van harte aanbevelen. De skipistes zijn uitstekend, wachtrijen voor de liften zijn er niet en skiën of snowboarden kan tot laat op de dag vanwege de verlichte pistes. Maar wintersport in Lapland is vooral leuk vanwege de combinatie met andere excursies zoals een huskysafari, sneeuwscootertocht en natuurlijk het noorderlicht!

Zomervakantie in Lapland

Wist u dat het eind februari in Lapland alweer langer licht is dan in bijvoorbeeld Nederland en België? Vanaf april begint de sneeuw in Lapland te smelten en komt er een wondere wereld onder de witte deken vandaan. Waar we in de winter op ski’s en huskysledes door het landschap schieten, daar wordt in de zomer van Lapland veelvuldig gebruik gemaakt van kano’s, kajaks en mountainbikes. Maar Lapland beschikt ook over een groot aantal prachtige nationale parken waar u heerlijke wandelingen kunt maken. Lapland is in de zomer uitermate geschikt om met een auto doorheen te rijden. Regelmatig ziet u rendieren langs de weg, die het niet vreemd vinden als u daar rustig een foto van maakt.

Of u nu kiest voor een fly & drive rondreis naar het Pure Noorden of een vakantie Lapland met eigen auto, in beide gevallen profiteert u van de Middernachtzon. Tijdens de zomer blijft het maar liefst 24 uur per dag licht in dit gebied. Een unieke ervaring! Bekijk snel ons uitgebreide aanbod met Lapland rondreizen in de zomer. Heeft u advies nodig? Wij helpen u graag!
 

 

Staat uw favoriete vakantie er niet tussen? Het is bij Voigt Travel uiteraard ook mogelijk om een Lapland reis op maat te laten maken. In de zomer én winter. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden via 035 - 699 0322 of stuur een e-mail naar info@voigt-travel.nl.

Praktisch
Meer informatie over reizen met Voigt Travel